Fără categorie

SAVVA – Inima de Razboinic, o animatie cu morala exact la final

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Savva e o animatie diferita de ce eram obisnuit sa vad. Ca adult, are multe personaje desenate odios, nu in sensul ca sunt desenate prost ci ca sunt odios de hidoase. Ideea e ca rolul unei animatii n-ar trebui sa sperie copiii, dar pe mine m-au ingrozit anumite personaje.

15

Din fericire copiii de azi sunt caliti si imuni dupa toate bazaconiile si dracoveniile de pe Cartoon Network unde, vechile personaje precum Tom si Jerry, The Flinstones si asa mai departe au fost inlocuiti cu vome vorbitoare, cutii, cartofi, bureti, asa ca sunt sigur ca sunt doar eu defazat, copiiilor din sala le-a placut. Dar sa vedem despre ce e vorba?

Animaţia „Savva: Inimă de războinic” este o poveste magică despre curaj, prietenie şi balanţa bine – rău. Filmul distribuit de Freeman Entertainment prezintă o aventură fantastică, plină de eroi atipici, umor şi culoare, din 11 decembrie, la cinema.

Eroii sunt atipici pentru ca unii dintre ei sunt urati cu spume, dar urati. Nu stiu daca desenatorul avea sau are frustrari dar personajele sunt urate cu spume. Iar cand un personaj e transformat din urat in acel print fermecator e la fel de urat cu spume.

Povestea seamana putin cu Vrajitorul din Oz dar asta doar pana la un punct. O sa descoperiti singuri in cinema le ce ma refer. Actiunea are ca punct de plecare o pădure fermecată, unde locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă satul.

Savva, un băieţel foarte ascultător, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a prietenilor îi revine unui copil care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva va cunoaşte noi personaje fantastice şi îşi va face prieteni de nădejde.

„Savva: Inimă de războinic” aduce pe marile ecrane, din 11 decembrie, cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului.

Finalul e apoteotic si te ajuta sa intelegi in schimb multe lucruri, iar pentru copii, animatiile cu final moralizator sunt foarte utile pentru educatie. Invata respectul, notiunea de incredere si cel mai important lucru – Fiecare erou se ascunde in noi.

Un alt plus al animatiei sunt vocile pentru varianta dublata. Ne intalnim cu Papi (Papadopol care interpreteaza un lup alb, cu Alina Eremia si Nicole Cherry care ofera vocea unei pufosenii roz 🙂  )

Dincolo de odioasele si hidoseniile desenate, animatia merita atentia voastra. Din 11 decembrie in cinema.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *