Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

SAVE THE DATE: BIZ lansează a 5-a ediție 150+ Marketing pe 22 mai la ARCUB

Spread the love
Specialiști în marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders vin la Best Marketing pentru a afla cum pot echilibra balanța între strategia de brand awareness și investițiile în promovare. Poți vedea programul integral al evenimentului aici: bestmarketingconference.ro

Ce ne rezervă viitorul? Cum se transformă industria și care sunt ”skill-urile” viitorului în marketing?

Inteligența artificială, realitățile virtuale și tehnologiile puse în slujba marketingului acum mai mult ca niciodată sunt câteva dintre tendințele care fac agenda ultimilor ani. Ce ne rezervă viitorul? Cum se transformă industria și care sunt ”skill-urile” viitorului în marketing?

REAL TIME MARKETING

Un brand ”se lasă pe mâna” a trei tipuri de creatori de conținut, videobloggeri, bloggeri și oameni de agenție, care vor crea o campanie “on the spot” la doar două ore după ce au primit brief-ul unei companii foarte cunoscute pe piața din România.
Ce rezultă și cât de diferite vor fi abordările?

Stereotipuri în publicitate. Când sunt folosite și, mai ales, când trebuie să renunțe brandurile la ele?

Brand-urile abordează fiecare campanie publicitară cu un scop specific. Și pentru fiecare scop, există o audiență care trebuie targhetata. Stereotipurile riscă, însă, să distrugă o mare parte dintr-o audiență modernă, deoarece comportamentul oamenilor este în continuă evoluție.

Pentru programul complet acceseaza acest link.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.