Fără categorie

Sătul de prostia din jur, m-am înrolat în Războiul Bloggerilor!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

blogwars-3-300x300GATA! Am decis în ultima clipă să mă înrolez la BLOGWARS! De ce am ales asta!? În primul rând pentru că îmi plac provocările, nu îmi place plictiseala şi nu mai suport prostia din jur! Dacă lucrurile merg bine la înrolare, voi lupta, în scris, cu aceste cuvinte, cu alte idei, cu tot ce am mai bun pentru a câştiga această bătălie şi dacă nu voi câştiga voi fi mândru că am participat. Sunt fan declarat ASUS, după cum ştiţi din postul ăsta şi îmi place să socializez cu bloggerii la activiţăţi unde trebuie să îmi pun în valoare talentul gen: BlogandRoll 2012. Dacă sunteţi bloggeri vă invit şi pe voi! Haideţi la luptă!

 

 

P.S: Pentru cei care nu cunosc competitia vă las câteva rânduri din comunicatul oficial al Comandamentului de Luptă:)

Timp de 10 etape săptămânale, bloggerii se vor lupta prin publicarea de articole originale și utile, scrise pe teme tehnologice. La fiecare rundă, jurații BLOGWARS vor citi și evalua post-urile din competiție. Săptămânal, câte un finalist va părăsi câmpul de luptă, iar cei rămași vor primi câte o soldă de 100 de dolari. Cu cât rămâne mai mult timp în concurs, un blogger va aduna mai multe solde, mărindu-și astfel câștigul. Pe lângă premii, finaliștii vor câștiga un public constant cel puțin pentru următoarele 10 săptămâni.

După prima etapă – ce va demara pe 14 ianuarie 2013, implicând toți bloggerii cu site-uri aprobate – se va stabili un clasament, care va delimita 2 tabere: FINALIȘTII (primii 10 clasați, care vor continua să scrie) și JURAȚII (care vor participa săptămânal la votarea finaliștilor). Bloggerii jurați vor evalua articolele alături de juriul oficial. Cel care va transmite configurația cea mai exactă a clasamentului etapei va primi aceeași soldă ca și finaliștii.

Primele două ediții BLOGWARS au fost câștigate de Șerban Duica (soacra.eu) și de Iulia Diana Mihai (iulia-diana-mihai.blogspot.com). Cei doi laureați au câștigat solde totale a câte 1400 de dolari, dar nu au fost singurii câștigători. La prima ediție au fost 15, iar la cea de-a doua s-au numărat 16 premianți.

Competiția BLOGWARS este organizată de agenția Thinker Media. Premiile săptămânale vor fi oferite de ASUS ca vouchere pentru achiziția de produse ASUS pe site-ul koyos.ro. BLOGWARS 3 este susținut de partenerii media: pcnews.rolaptopnews.roimidoresc.roplaytech.romedialook.ro și nwradu.ro.

 

download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *