Fără categorie

Șapte pași ca-n povești ca să ai un păr cu Farmec ca al Ilenei Cosânzeana

Spread the love

Quote-Tracee-Ellis-Ross

Iubita mea Amelie,

Nici nu știu cum să încep. Viața e atât de stranie. Poate ești doar o himeră așa cum sunt lucrurile speciale din viața mea sau poate chiar îmi scrii din viitor. După ce am văzut filmul „Interstellar” totul îmi pare posibil. Nici nu știu acum când îți scriu eu aceste rânduri dacă tu ai 26 de ani, 6 ani sau deja mi-ai depășit mie vârsta actuală. Îți mulțumesc că mi-ai trimis o fotografie. Într-adevăr, ai părul negru precum abanosul, atât de îngrijit și atât de lung.

12003338_10206371540740341_2652471317007085215_n

PORTRET

Tu, pentru că iubești să porți părul lung, trebuie să știi că n-ai nevoie de produse din America ca să ai grijă de el. Îți recomand produse românești de calitate, mai vechi ca și brand decât mine și mai ales decât tine.

Vorbesc de produse care te vor ajuta să ai un păr frumos și sănătos și plin de Farmec pentru că meriți tot ce e special.

probe_farmec_superblog

➡ 7 PAȘI ca-n povești pentru un păr plin de Farmec, mai ales dacă ai părul lung

1. AI GRIJĂ cum și cu CE îl Speli

Dacă ai părul mai lung de 50 de cm cum e și cazul tău, pentru a-l proteja și pentru a-i păstra strălucirea, ai grijă când îl speli ce fel de șampon folosești. Să știi că părul lung se deteriorează de 3 ori mai repede decât părul scurt datorită gravitației, a prafului cu care se încarcă și a altor factori externi. Dacă vrei să te bucuri de el mai mult timp și să-ți vrăjești pretendenții îți recomand un produs din gama Gerovital Tratament Expert numit simplu – ȘAMPON REGENERANT.

Vorbesc de un produs 100% românesc, un brand care are în spate zeci de ani de experiență și care are pe piață sute de produse de tradiție. Îți e teamă că produsul nu o să arate bine în timp ce tu te plimbi în America? Greșit! Uite o poză făcută în bucătăria mea 🙂

<alt> Gerovital Tratament Expert

2. Când stai mult pe afară, părul tău are nevoie de o mască

Dacă știi că mergi mult pe afară sau călătorești sau ai diferite deplasări, nu e suficient să-l speli cu grijă dacă nu-l protejezi. Mai ales că părul tău e atât de negru, un negru intens, are șanse mult mai mari să se deterioreze în lumina solară față de un păr mai deschis la culoare. Fiind bogat în fier și magneziu, părul tău are nevoie de o mască regenerantă. Ambele produse o să ți le trimit eu că le-am primit recent la o activare la webstock.

3. Lasă bărbații să te atingă pe păr, dar nu lăsa pe oricine

Știu că ești inabordabilă cum era și mămica ta, dar dacă găsești un tip care să îți placă, vrăjește-l cu privirea și lasă-l să-ți atingă părul. Dacă simți că e mai timid, când ieșiți la o cafea, mișcă-te în așa fel pe lângă el încât să-l mângâi subtil cu părul tău, să-l atingi atât de ușor încât să simtă că a fost mângâiat cu mătase naturală. Unii bărbați sunt înnebuniți după astfel de gesturi iar unii au fetișuri și cine știe ce fantezii 🙂

4. În sezonul rece, părul lung se spală mai rar

 Nu știu cât timp o să stai în America, dar dacă te prinde sezonul rece îți recomand să ții părul acoperit și, dacă-l speli, te-aș sfătui să nu-l speli atât de des. Chiar dacă în locuință e cald, îl usuci bine și atent, când ieși afară, chiar dacă îl ai acoperit, diferențele mari de temperatură îl vor face să se deterioreze mai repede. E ca și la dinți când, după ceva fierbinte vrei să bei ceva rece.

5. Usucă-ți părul cât mai natural

Dacă nu te grăbești, e bine să lasi părul să respire și să-l usuci atent, fie cu un prosop de bumbac uscat fie să rogi un bărbat să te ajute. Crede-mă că s-ar simți onorat să se joace prin părul tău. Plus că e un gest care te înnobilează și pe tine ca femeie dar și pe el ca bărbat. Ca să nu mai zic de încărcătura erotică a gestului în sine.

6. Dacă vrei să-l vopsești, folosește tot produse Farmec

<alt> Gerovital Tratament Expert

Știu că momentan n-ai nevoie să-i dai culoare, dar dacă în timp își pierde din strălucire folosește produsele pe care ți le-am expus mai sus. Te ajută, crede-mă. Eu nu le-am încercat că nu mai am pe ce dar surioarele mele le-au încercat. Cel puțin Georgiana care e și mămică și am un nepoțel din partea ei, adică verișorul tău, a avut nevoie de produse după ce s-a vopsit pentru botez. Dar poți să mai povestești cu ea detalii, eu îți spun ce am văzut la ea. Ce vreau să punctez este să ai grijă când folosești vopsea de păr la pigmenții pe care îi are vopseaua în compoziție. De preferat ar fi ca aceștia să fie naturali sau derivați din produse naturale.

7. Nu exagera cu electronicele când vine vorba de părul tău

Uscătoarele de păr, ondulatoarele, plăcile de îndreptat părul, folosite în exces deteriorează textura și rezistența firului de păr. Tu ai un păr natural extrem de frumos, n-ai nevoie de placă de îndreptat că stă singur. Nu ți-aș recomanda să-l încrețești sau să-i faci bucle dar tu știi cel mai bine. Nu îți mai scriu. Deja mă simt un pic aiurea că ți-am dat astfel de sfaturi dar mămica ta știu că are niște proiecte în Europa și tu ești singură. Aștept când ai timp să-mi răspunzi.

<alt> Gerovital Tratament Expert

P.S.: Era să uit. Pentru că știu că ai ochi de artist îți las câteva fotografii cu produse Farmec. Am un telefon nou și m-am jucat cu filtrele și vreau să-mi dai feed-back. O să primești în pachet printr-un curier special pălăria Farmec, cele două produse și toată dragostea mea. Spuma de ras nu ți-o trimit dar am folosit-o în fotografii așa, ca să vezi că folosesc produsele Farmec 🙂

Pe curand, pe orice rand, fetița mea!

motivat by SUPERblog 2015

0 gânduri despre „Șapte pași ca-n povești ca să ai un păr cu Farmec ca al Ilenei Cosânzeana”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *