Fără categorie

Sanctuarul Melodiei – Un Escape Room pentru toate varstele, dar NU toti reusesc!

Spread the love

„Te afli incuiat in Sanctuarul Melodiei. Spiritul ei te calauzeste pas cu pas. Intuitia, rabdarea, pasiunea, sensibilitatea si perseverenta Melodiei o ajuta sa traverseze secole. Purtata de coarde vocale si instrumente, suflata si batuta in coruri si orchestre, in amfiteatre, palate, castele si sali de bal, mentionata in letopisete, Melodia reuseste sa ramana libera secole de-­a randul, pana la prima ei incarcerare, in anul 1877, fiind prizoniera lui Thomas Edison si a cilindrilor sai renumiti. Din cand in cand, cu ajutorul fonografului, aceasta avea mici evadari in eter.

 SECRETUL !? Cum deschizi camera !?!

Din 1887, Emil Berliner tine ostatica Melodia pe discurile sale de celluloid si o trimite, prin intermediul gramofonului in lumea larga. Compania AEG a preluat Melodia in anul 1930, a infiltrat­-o pe o banda magnetica si i­-a dat mai multa libertate de miscare, alaturi de un aghiotant celebru…vestitul MAGNETOFON. Spirit tanar, ratacit si oarecum bulversat de minunile stiintei, Melodia ajunge in 1963 in compania lui Philips, si alaturi de acesta intra in casele tuturor pe o caseta. S­-au dus vremurile cand venea lumea dupa ea, la palate si castele.

La brat cu Philips, Melodia paseste in lumea digitala in 1979, intr­-un vehicul care seamana cu un OZN, respectiv CD­ul. In zilele noastre, Melodia se afla captiva in lumea digitala, plimbandu-­se intre diferitele medii de stocare, cu ajutorul bitilor si frecventelor. Spiritul Melodiei este in Sanctuarul in care m-am aflat si eu. Am avut 60 de minute la dispozitie sa evadez atat eu cat si piesa. „

Asa a inceput povestea…Undeva la Rosetti alaturi de : Adriana, Raluca, Ema si Mihaela. O echipa de oameni deschisi, inteligenti, din medii deferite. Practic, un sales manager, doi bloggeri, un inginer chimist, un statistician si un artist, impreuna am evadat in 51 de minute. Secretul !? Munca in echipa si, asa cum spunea si Vali, stapanul cheilor si al secretelor, adevarul sta intotdeauna in lucrurile simple 😀

Camera nu exagereaza prin niciun detaliu dar toate sunt la locul lor si unde trebuie sa fie. Esti fascinat si intrigat de cum poti fi inchis pe portativ si cum te poate salva sau nu cheia sol. Muzica te imbraca si in acelasi timp te poarta in timp. Timpul e dusmanul tau si chiar daca strigi in eter FA TIMP, el nu se face. Va recomand experienta Escape Room pur si simplu. E mind blowing pentru ca pare atat de simpla si e atat de complexa. Felicitari Vali!

Aici poti intra pentru rezervari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.