Fără categorie

SAMSUNG – Pentru ca Scoala Profesionala poate fi o rampa de lansare in cariera, NU doar refugiu

Spread the love

Va povesteam recent de un program SAMSUNG cu o puternica incarcatura sociala, program care a reusit sa schimbe paradigma unor tineri si sa-i faca sa inteleaga ca Scoala Profesionala poate deveni o rampa de lansare intr-o companie multinationala, nu doar un refugiu atunci cand nu iti poti continua studiile din diverse motive.

„Acest program face parte din misiunea mai largă Samsung, de a sprijini tinerii să fie mai bine pregătiți pe o piață a muncii din ce în ce mai competitivă. Ne bucurăm să anunțăm că prima sesiune a programului «O meserie pentru viitor», dezvoltat în parteneriat cu Fundației Principesa Margareta a României,s-a încheiat cu succes, iar cei opt tineri au acum o meserie”, a declarat Sabina Știrb, Public Affairs and Corporate Citizenship Manager, Samsung Electronics România.

O meserie pentru viitor_2

„În urmă cu câteva luni, 8 tineri aveau nevoie de o șansă pentru a-și construi un viitor frumos ți au găsit-o în cadrul proiectului creat împreună cu Samsung Eectronics și ESD-ROM. Au avut ocazia să învețe de la profesioniști, iar șansa de a-și transforma pasiunea pentru tehnologie într-o meserie este, cred, cel mai mare câștig”, a declarat Mugurel Mărgărit Enescu, director executiv Fundația Principesa Margareta a României.

Un video emotionant, un material care demonstreaza ca tinerii nu fug de oportunitati, nu fug de munca daca sunt indrumati corect si ghidati cu rabdare spre viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *