Fără categorie

Safety Screen by Samsung – Pentru ca dincolo de produse exista respectul fata de clienti

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Samsung a lansat aplicația Samsung Safety Screen care îi ajută pe utilizatori, în special pe copii, să mențină distanța optimă între ochi și dispozitivele mobile pe care le folosesc.

SAMSUNG

Disponibilă gratuit în magazinul Google Play, pentru toți utilizatorii de dispozitive Android, aplicația Samsung Safety Screen rulează în background și dispune de măsuri de siguranță pentru cei mici și poate fi setată de către părinți printr-o parolă. Aplicația incorporează o tehnologie avansată de recunoaștere facială, ce folosește o animație prietenoasă care apare odată cu închiderea ecranului atunci când dispozitivul este ținut prea aproape de ochi, iar deblocarea și deschiderea ecranului are loc doar după ce dispozitivul este ținut la distanța minimă de siguranță recomandată.

Potrivit datelor Vision Council*, există o creștere a miopiei pe care specialiștii o pun pe seama unui mix dintre factori genetici și ai împrejurimilor, ce includ folosirea îndelungată a dispozitivelor digitale și descreșterea expunerii la lumină naturală. Oboseala ochilor cauzată de dispozitivele digitale poate afecta de asemenea copii și adolescenții, ai căror ochi pot obosi după o perioadă lungă de utilizare.

Utilizarea dispozitivelor electronice, precum smartphone-uri sau tablete, este în continuă creștere, în rândul tuturor grupelor de vârstă. Acestea sunt folosite pentru o multitudinte de activități precum vizionarea filmelor, jocuri sau educație. Mai mult, copii folosesc aceste dispozitive pe perioade mai lungi de timp și din cauza faptului că le țin prea aproape de ochi, lucru nerecomandat, vederea lor se poate deteriora. Prin urmare, ne-am propus să introducem o aplicație inovatoare care ajută la protejarea vederii utilizatorilor prin amintirea de a păstra distanța optimă de folosire,” a declarat Tarek Sabbagh, Head of IT & Mobile la Samsung Gulf Electronics

Dezvoltată de Samsung Gulf Electonics în colaborare cu Leo Burnett MENA, cu obiectivul de a introduce inovații care îmbunătățeșc viața oamenilor, aplicația Samsung Safety Screen a fost deja premiată recent la festivalul Dubai Lynx. Tot în acest an, Samsung a introdus și KalimaLock – o aplicație ce urmărește să reînvie folosirea limbii arabe de către audiența tânără. Aplicația KalimaLock dezvoltată de Samsung învață utilizatorii să scrie și să pronunțe cuvinte arabe, precum și înțelesurile și conotațiile acestor cuvinte.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.