Fără categorie

Sa radem cu lacrimi: Patronii clubului DINAMO i-au scris lui Moş Crăciun:)))

Spread the love

71Am gasit-o aici. Era prea tare sa nu o imprumut si eu. Nu stiu cine a scris-o dar e geniala. As vrea sa il cunosc pe geniu si chiar daca e stelist, cfrist sau orice alt tip de microbist, vreau sa ii dau o bere, chiar daca eu personal nu suport fotbalul românesc.

Dragă Borcică,
Am primit noua ta scrisoare şi nici măcar n-a fost nevoie să o mai deschid, pentru că ştiu ce vrei: să joci în Liga Campionilor. De obicei, nu răspund la scrisori, pentru că abia am timp să împachetez cadourile, darmite să răspund la milioane de scrisori; acum însă m-ai prins mai liber, pentru că eşti singurul copil care îmi trimite scrisori în luna mai.
Ştii bine că întotdeauna ţi-am adus cele mai frumoase cadouri. Cînd erai mic, ţi-am adus bicicletă şi patine cu rotile. Cînd ai crescut, ţi-am adus ochelari de soare, butelii, maşini frumoase, chefuri cu manele şi pe Marius Niculae (puteam să-ţi aduc chiar un fotbalist adevărat, dar tu ai zis Marius Niculae). I-ai primit pe Lajos, Corpodean şi Haţegan, ţi-am făcut cadou o mulţime de penalty-uri şi te-am făcut campion de toamnă. Tu eşti un băiat inteligent (sunt convins că ai fi luat note mari la şcoală, dacă te-ai fi dus) şi înţelegi. Totuşi, ca să nu zici că sunt căcănar şi că nu vreau să te servesc, o să trimit scrisoarea ta şi altor persoane care te-ar putea ajuta: Sfînta Vineri, vrăjitorul Merlin şi Rumburak.
PS: I-aş trimite scrisoarea ta şi lui Iisus, dar El abia a reuşit să facă un olog să umble; pe Tamaş şi pe Moţi nu cred că e în stare să-i facă să stea pe picioare.
PPS: Dacă nu se rezolvă nimic, mai scrie-mi în decembrie; poate îţi fac o surpriză şi-i conving pe ăştia de la UEFA să înfiinţeze Liga Campionilor de Toamnă.

Sursa: www.voce.ro

PS: Daca tot vorbim de caini, un clip care arata ca omul e de multe ori mai prost decat un animal, sau cat de prost trebuie sa fii sa cazi asa:)

0 gânduri despre „Sa radem cu lacrimi: Patronii clubului DINAMO i-au scris lui Moş Crăciun:)))”

  1. Vai ce tare e asta 🙂
    Vrabia malai viseaza..recunosc, sunt subiectiv pentru ca sunt stelist, insa merita lectie dupa lectie acest oligofren al fotbalului (mai sunt si altii, dar asta e cu mot)
    Dinamo – will never be in Champions League…miau miau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.