Fără categorie

S309 – Nu e telefon de spion, Nu e telefonul lui James Bond, dar poate fi al tau!

Spread the love

China Electronics Corporation aduce în România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S309. Telefonul va fi disponibil în oferta Digi Mobil, Arsis (partener Vodafone), dar va putea fi cumpărat și de la retaileri specializați, printre care se numară eMag, Flanco, sau Altex.

DR1_S309_bk_RU_hi

S309 este un model entry level în două versiuni, dual SIM/single SIM, și vine cu un design atractiv, ergonomic și compact”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips. “Dimensiunile și interfaţa intuitivă fac ca noul smartphone să fie ideal pentru cei care își doresc un telefon practic, uşor de folosit și care nu face rabat de la funcții multiple.”

Philips S309 este echipat cu un procesor dual-core de 1 Ghz și un ecran de 4 inch WVGA TFT, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 4.4. În plus, Philips S309 dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth și GPS/ A-GPS.

Smartphone-ul beneficiază de tehnologia PowerXtend, care reduce semnificativ consumul de energie atunci când rulează aplicații grafice complexe, pagini web, sau jocuri. Datorită acestei optimizări, Philips S309 are o autonomie crescută cu până la 30%. Telefonul are o baterie lithium-ion de 1.600 mAh care oferă până la 9,5 ore de convorbire și până la 20 de zile de funcționare în standby.

FR_S309_bk_RU_hi

Philips S309 are încorporată o cameră cu autofocus și blitz, de 5 megapixeli. De asemenea, telefonul are o cameră frontală de 0,3 megapixeli, care permite utilizatorilor să-și facă selfie-uri sau să comunice cu prietenii și colegii prin intermediul apelurilor video.

Smartphone-ul are o memorie internă de 4GB ROM și 1GB RAM și un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB.

Philips S309 este disponibil cu carcasă de culoare neagră și prețul de vânzare recomandat este de 319 RON.

DR4_S309_bk_RU_hi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *