Atelier de Idei

S-a terminat campania Stai sanatos pe net. Felicitari PacientBun.ro si DoctorBun.ro

Spread the love

Campania online de promovare a stilului de viata sanatos, Stai sanatos pe net, organizata de siturile PacientBun.ro si DoctorBun.ro, impreuna cu partenerii Superfit, Rock Fitness Club si Gerlinea a ajuns la final. Ceea ce nu s-a incheiat este evolutia stilului de viata sanatos al celor cinci bloggeri implicati in campanie: Cristina Bazavan, Anca Bundaru, Iyli, Adrian Ciubotaru si Alexandru Negrea. Ei vor continua vizitele la medicul nutritionist Serban Damian, precum si antrenamentul la sala de fitness.

Ce au schimbat bloggeri in ultima luna

Alexandru Negrea a renuntat la fast-food si face, dupa 11 ani, sala. El este pe cale sa scape de efectele secundare ale sedentarismului: dureri de spate, umeri sau gat. Adrian Ciubotaru nu mai sare peste micul dejun si evita obisnuitele mesele tarzii si foarte consistente. Merge de trei ori pe saptamana la sala pentru a rezolva problemele cu spatele si pentru ca “un corp neglijat se razbuna pe suflet”.

Iyli a slabit in aceasta luna cinci kilograme din cele zece pe care si-a propus sa le dea jos, “fara mari eforturi, doar respectand regimul alimentar dat de dr. Serban Damian si orele de masa”. Si Cristina Bazavan a aflat de la medic cum  sa-si imparta aportul caloric pe mese si ce alimente trebuie sa consume pentru a avea mai multa energie.

Pe de alta parte, Anca Bundaru si-a dat seama de avantajele sportului, “pare incredibil, dar sportul e o sursa de energie”, iar lipsa timpului este doar o scuza. “Pierdusem din vedere, in tot vartejul zilnic, ca trebuie sa am un stil de viata sanatos”, spune ea.

Acesta este si mesajul pe care campania Stai sanatos pe net a vrut sa-l transmita, nu trebuie sa uitam sa avem grija de sanatatea noastra. Un stil de viata sanatos se poate obtine chiar si avand un program de lucru incarcat.

Mai multe informatii, sfaturi de sanatate si interviuri se gasesc pe siteul PacientBun.ro.

0 gânduri despre „S-a terminat campania Stai sanatos pe net. Felicitari PacientBun.ro si DoctorBun.ro”

  1. Pingback: tratament candida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.