Fără categorie

Roxana Savulescu şi prietena ei specială – Informatica

Spread the love

Roxana Săvulescu este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional “I.L.Caragiale” din Ploieşti. Se defineşte ca fiind o fire energică, ambiţioasă, gata sa accepte orice provocare. In ceea ce priveste “prietena” ei, informatica, totul a inceput in clasa a V-a si de atunci descopera in fiecare zi noi provocari si tot mai multe de satisfactii. În palmares are 5 participari la olimpiade nationale de informatica, iar lista nu se opreste aici…

REPORTER: De ce crezi ca ai fost selectata pentru Girls Programming Camp?

Roxana: Am fost selectata la Girls Programming Camp pe baza concursului de pe Infoarena in urma caruia am fost surprinsa, si in acelasi timp mandra, sa aflu ca pot concura alaturi de cele mai bune programatoare si ca pot obtine cel putin un rezultat asemanator cu al lor. In orice caz, cel mai mult m-a bucurat faptul ca am reusit prin propriile forte sa ajung in aceasta tabara de pregatire si sa-mi intaresc increderea in mine.

REPORTER: Cand si cum ai descoperit site/ul InfoArena?

Roxana: Site-ul Infoarena l-am descoperit in timp ce ma pregateam pentru olimpiada de informatica, la recomandarea doamnei mele profesoare, Dana Lica. Pot spune ca site-ul mi-a fost de mare ajutor, atat prin faptul ca am putut rezolva probleme, ca am putut vedea subiectele de la concursurile din anii precedenti, ca am putut participa la concursurile organizate, dar si datorita articolelor pe care le citesc cu interes. Sunt nevoita sa recunosc ca nu am valorificat la maxim resursele oferite de Infoarena, dar sper ca pe viitor sa reusesc sa “indrept aceasta greseala”.

Informatii complete pe onlinestudent.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.