Atelier de Idei, Creatii, Divertisment, Social, Tineri

Rotariu Alexandru – O poveste colorata si creativa, in stil Createria Fair

Spread the love

Rotariu Alexandru s-a nascut in anul 1989 si crescut in nordul Bucurestiului in cartierul Pajura, printre blocuri si spatii verzi. A inceput sa lucreze imediat cum a terminat liceul si a intrat in lumea vanzarilor. Acolo a realizat ca marketing-ul este un domeniu care i se potriveste si a inceput sa studieze intensiv acest domeniu. Ideile creative au inceput sa prinda contur inca din timpul facultatii cand a considerat ca trebuie sa reprezinte o entitate, un intreg cu alt pattern decat tiparul omului obisnuit, nu ca ar fi ceva rau in asta, dar Alex dorea ceva doar pentru el.

,,Intr-o zi trebuia sa ajung la ziua unui prieten si am zis sa ii duc ceva personalizat. Am cautat prin casa diferite materiale, pana am ajuns la o coaja de nuca de cocos. Am avut atunci o epifanie si cu ajutorul unui bomfaier simplu, un marker si ceva foaie de smirghel, a iesit un medallion simpatic de purtat la gat.”

Alex iubeste plimbarile cu longboard-ul, bicicleta si se ocupa de pagina de Facebook pe care a inaugurat-o in 2013 pe 23 noiembrie.

De la nuca de cocos la piatra, de la lemn la seminte de fructe

Azi, la aproape 6 ani de la inaugurarea paginii de Facebook, Alex a ales sa testeze si sa experimenteze si cu alte materiale precum: lemnul, piatra,  seminte de fructe exotice si sticla. A inceput sa isi configureze si o colectie speciala de bratari de piele si sa lucreze cu piele diferite obiecte pret-a-porter.

Alexandru promite sa ne surprinda la Createria Summer Edition cu multa creativitate si vibe relaxant, totul conturat in jurul brand-ului sau Rotita Artizan. Si asta nu e tot. Ceea ce este si mai important este faptul ca Alexandru foloseste doar materiale reciclate. Dar sa ii urmarim colectia.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.