Divertisment

Romantic incurabil pentru ca VIENA

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Didascalie….

In 33 de ani am citit sute de carti, si inca citesc, am jucat in filme, am jucat in reclame, am scris poezii, proza, am jucat teatru, am fost trainer si inca sunt, am avut o scoala de Jurnalism, am lucrat in televiziune, am lucrat in radio, in presa scrisa.

Nu știu alții cum sunt dar eu când mă gândesc la o excursie autocar Viena, la bilete transport viena, la tot felul de oferte bilete autocar, mă gândesc la zecile de oferte bilete autocar Viena de la Eurolines

➡ VIENA – pentru cei romantici, pentru cei care iubesc pozele din autocare

Cand zici – VIENA zici viata traita, simtita la intensitate maxima care se traieste dupa trei coordonate  – sa gresesti, sa intelegi, sa simti, nu neaparat in ordinea asta dar e important sa te opresti la sa simti.

Eu aici m-am oprit – La SA SIMT. Am gresit de atatea ori pana acum si am mai simtit, dar vine un moment in viata cand VIATA iti arata ca lucrurile stau altfel, ca adevarata valoare a sentimentelor nu sta in timpul pe care il petreci sau nu langa persoana draga tie, nu sta in cuvintele pe care le spui, ci in emotiile pure, existente pur si simplu, care apar fara sa le intelegi, fara sa le cauti, fara sa le  ceri, ba, de multe ori, in goana dupa lucruri simple vrei sa le indepartezi pentru ca nu reusesti sa intelegi ceva.

 

Am avut o copilarie atat de plina de culoare ca numai ea insasi poate fi scrisa nu intr-unul, ci in trei romane. Am fost ca un VAGABOND, precum in piesa lui Dinica – „Si n-am luat tot de la viata, si nu i-am dat cat as fi vrut...”.

Am calatorit prin tari precum Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Franta, am calatorit cu mine, prin mine, m-am oprit la tot felul de terase, Pub-uri, am consumat tot felul de „salate”, „sucuri”, am stat langa tot felul de „balti”, am crezut chiar ca am gasit „ciorba completa” dar totul a fost un „meniu” al vietii din care am invatat ceva un pic.

Azi, lucrurile sunt altfel. Nu mai simple, de fapt, niciodata n-au fost mai complicate. Dar viata asta mi-a rasturnat toate expresiile si caramizile mele continua in ritmul asta sa se sfarame una cate una. De ce? Pentru ca viata nu e o lista de cumparaturi. Nu e un program  TV. Viata e viata si te surprinde cand nici nu te astepti. Cand, in adancul tau iti doresti atat de mult, dar nu crezi, sau nu mai crezi ca poate sa vina o schimbare.

Imi aduc aminte, in clasa a-IV-a ca am primit o nota de 10, doar pentru ca am recunoscut acordurile lui Strauss din Dunarea Albastra. Azi, dupat atata timp, imi doresc si vreau ca BUCURIA MEA sa arate asa. Sa fac o reverenta in fata ei, ea in fata mea, sa aiba orice rochie, de orice culoare, dar in urechi sa poarte doi cercei simpli, perlati, cercei rataciti prin iarba calcata de trupurile noastre, si sa dansez cu ea pe Strauss toata noaptea.

Si apoi sa-i arat tot ce simt pentru ea in cele mai frumoase moduri cu putinta, si sa fac noaptea din magica intr-un moment unic de special.. Vreau un vals cu EA, de Carnaval, la Viena!

➡ VIENA cu autocarul – De ce să alegi Eurolines

Guestpost:

„Noi unim Europa” este sloganul sub care desfasuram prima si principala noastra activitate de aproape 20 ani. Operam saptamanal peste 400 de destinatii din Germania, Ungaria, Italia, Franta, Spania, Elvetia, Belgia, Olanda, Cehia.

Destinatii din tari precum Grecia, Portugalia, Anglia, Danemarca si Suedia le oferim prin intermediul partenerilor nostri, organizatia Eurolines avand ramificatii in fiecare stat european.

Pentru calatoria cu autocarul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Garantam cel mai bun pret la bilete de autocar -50% pentru inscrieri timpurii

Vino acum! Numarul de locuri este limitat! Inscrieri timpurii pentru calatoria cu autocarul in toata Europa!

NOU! Poti sa platesti biletul si in rate, prin Card Avantaj! Mai multe detalii la: 0801000888, RDS: 0318059127

*Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

*pentru biletele de autocar dus-intors (retur in 30 de zile) achizitionate cu minim o luna inainte de plecare.

*Discountul se acorda cu conditia achizitionarii unei asigurari de calatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *