Atelier de Idei

ROCK!ROCK!ROCK! The WOODSTOCK Legend…

Spread the love

ss-090815-woodstock-04ss_fullS-au împlinit 40 de ani de la cel mai important festival de rock organizat vreodată, Woodstock Music and Art Festival 1969. Trei zile de pace şi muzică, aşa şi-au dorit organizatorii şi aşa au rămas în memoria milioanelor de iubitori ai muzicii din lume.

Pe scena festivalului au cântat: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Santana, The Who, Creedence Clearwater Revival şi  Joe Cocker .Peste 500 000 de spectatori au năvălit atunci din toate colţurile Americii spre acea mică localitate şi spre acea mare sărbătoare, spiritul Woodstock a avut o influenţă enormă asupra artei secolului XX. rock-band-11

La Bucureşti a fost invitat unul dintre grupurile din elita mondială a muzicii rock, TEN YEARS AFTER, care prin recitalul lor de la Woodstock au facut istorie. Piesa I’M GOING HOME,  în versiunea cântată acolo, a devenit una din cele mai bune piese de rock şi o adevarată lecţie de chitară pentru generaţii de muzicieni.

Concertul va avea loc pe data de 22 februarie, ora 19:00 la Sala Palatului, Bucureşti , iar ca invitat este grupul RIFF, exponent al rock-lui românesc, crescut sub influenţa generaţiei de muzicieni de la Woodstock.

Bilete sunt disponibile in reţeaua magazinelor VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Pasajul Universităţii – Agenţia Trident Touring, la Sala Palatului şi online prin www.vreaubilet.ro

Send by Radoveneanu Ana Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.