Fără categorie

Rock’n’roll party in stil Yellow club

Spread the love
Ziua internationala a Rock’n’roll-ului a fost sarbatorita  pe 13 aprilie 2011 in The Yellow Club.  Seara a fost un amalgam de culori si sunete ale pieselor celebre din anii 60. De la costumatiile participantilor la muzica, de la dansurile frenetice in stil Elvis Presley la programul de karaoke, tot ce s-a intamplat  pe parcursul intregii seri a avut o singura tema – Rock’n’roll-ul. Promotorii evenimentului au fost tinerii ambitiosi din UNPR, iar printre ei, Cristina Tudor s-a remarcat prin buna dispozitie si energie.  Dar Cristina nu a fost singura. A avut in spate o intreaga armata de tineri inimosi, dintre care spicuim: Mihai Stan, Ionela Potlog, Laura Antoaneta, Marian Marius Cosmin si Ionut Stan.
Spre dimineata s-au facut concursuri de dans, iar perechile participante au defilat in tinute vechi de 50 de ani, iar la karaoke s-au cantat piese celebre din repertoriul lui Elvis Presley sau Shakin Stevens.
Toti tinerii s-au simtit bine si au inteles ca muzica rock din anii 60 nu a murit. Pana la urma doar in tineri sta viitorul!

0 gânduri despre „Rock’n’roll party in stil Yellow club”

  1. Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi la Rock&Roll Party dar si celor de la departamentul de Sport din cadrul UNPR – Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei – Tineret Sector 3 pentru organizarea acestui party si tuturor celorlalte departamente care au fost alaturi de noi si s-au distrat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.