Fără categorie

ROBBIE, daca vrei sa mai canti, OCOLESTE Romania!

Spread the love

robbie williamsNu sunt sovin si nici tradator de neam si tara. Nu sunt habotnic si nici hater. Iubesc muzica, imi place karaoke  si nu pot sa spun ca altii ca sun fan Robbie #demic dar omul e genial. Si totusi, NU doar despre el vreau sa vorbesc.

E revoltator si umilitor ca in 2015 sa nu ai nici macar minime cunostinte de organizat evenimente cu 70.000 de oameni.

Draga Robbie Williams ai fost dement, cool, holistic, psihedelic, colorat, zgomotos, haios, genial si pentru tine as rescrie DEx-ul si as inventa cuvinte dar, in aceeasi masura am invatat injuraturi noi pentru ca organizarea a fost infecta. Dincolo de logica Darwiniana de a oferi in sectoare cu zeci de mii de oameni doar un punct, cel mult doua unde puteai sa iti schimb leii lesinati in bucati de plastic, dupa ore umilitoare urmau alte ore umilitoare in care trebuia sa stai la coada ca sa schimb bucatile de plastic pe bere si apa si umilinta nu se termina aici.

Nu stiu cum a fost in alte sectoare dar la mine la peluza erau oameni cu sticle PET si cutii de Ursus Cooler. In schimb, in zona unde am dat eu plasticul pe bere, daca doream bere la cutie mi-o desfacea si mi-o turna in pahar de 0,4 desi eu plateam 0,5 si daca o ceream la cutie o ceream pentru simplul motiv de a avea ceva rece in mana. Aceeasi poveste si cu sticlele de apa. N-am inteles logica retarda.

Din peluza nici daca erai Ant Man nu reuseai sa arunci cu ceva pe scena. Si daca tot ne panicam la cutii de aluminiu si sticle de plastic, pelerinele primite cadou in mingi de oina de plastic erau mult mai grele si mai usor de aruncat decat orice cutie de Ursus. Dar sa intram in atmosfera zilei de 17 iulie, zic!

➡ logica matematica pentru clasa pregatitoare

robbie williamsO sa merg cu acest articol pe ideea prostiei, ca sa ma simt mai bine in prima instanta. Stiti vorba romaneasca, daca e prost, ce sa-i ceri, daca atat stie atat poate. Nu stiu cine s-a ocupat de organizarea legata de apa, bere, toalete, mecanism de plata. As putea sa aflu dar ma lasa rece. Nu caut pisici moarte si nume de pus la zid. Nu asta e scopul acestor randuri. Ar fi decent ca acea persoana, firma, entitate sa dea un comunicat sec si sa-si ceara scuze macar sa imite sentimentul de pasare. Dar sa mergem mai departe!

Cum spuneam, daca acea persoana s-ar fi dus la o clasa pregatitoare si ar fi intrebat – Copii, poti pune 70.000 de oameni in 6 autobuze sa sa-i deplasezi timp de doua ore ???

E noaptea mintii. Eu am avut avantajul ca am stat la peluza si nu m-am sufocat stand cu orele la cozi. Am avut sansa sa ma recunoasca cineva de la alt sector sa-mi dea cardul lui si sa stau doar la coada de lichide, asa ca am fost norocos. Dar eu nu scriu doar din punctul meu de vedere.

Vedeam de sus furnicarul de oameni si imi era mie mila de ei cand vedeam cum ii bate Soarele in cap la 35 de grade. Ce au gandit organizatorii?

„Le dam pelerine de ploaie si se vor racori sub norii calzi de vara”… Baaaaa, esti nebun! Nu numai ca n-a plouat cat sa se screme o furnica dar aerul era uscat si ardea.

➡ Esti fan Robbie Williams. SUPORTA!

Daca varianta prostiei crase e putin cam trasa de par, mi se pare plauzibila varianta nesimtirii. Pe sistemul, vine Robbie Williams in Romania, hai sa vedem cum putem face profit maxim pe seama prostilor care platesc bilet.

Inainte de a ajunge la sectoarele respective am primit niste biscuiti pe care, dupa check in trebuiau abandonati sau mancati. Pe sistemul, ii mananci in 30 de secunde sau ii arunci? Seriouslly !? Ghici ce au facut majoritatea!

images

Am ajuns la sectorul Parlament unde erau aliniate frumos 40-50 de bude si o toneta suspecta. Si apoi a inceput IADUL :)))  De la ora 18 pana la ora 21 viata publicului a fost impartita brownian intre patru puncte. Doua tonete de plastifiat leii lesinati si doua puncte unde erai servit. Toata stima si respectul pentru voluntarii care au suportat eroic tonele de carne livrata in frigiderele lor de catre multimea dezlantuita. Si ca totul sa fie romantic pana la capat si pur romanesc, ca doar romanul s-a nascut la coada, a cazut de cateva ori curentul si nu mai puteai sa alimentezi cardurile cu bani si nici nu mai puteai sa platesti pentru bere.

Trecem peste faptul ca berea era subtiata cu apa si apa avea temperatura mediului ambiant adica 35 de grade dar, asa cum spunea cineva, putea sa fie si urina la cat de multa sete ne devora plamanii, coastele, ficatii, buzele.

Nu mai zic de faptul ca daca cereai bere la cutie ti-o serveau in pahar.

➡ Si totusi a fost fucking amazing!

Robbie a salvat evenimentul. A fost un concert demential, de la sonorizare, la efecte vizuale, de la glume la show-urile acapella, de la lumini, la umbre, de la voce la prezenta scenica, totul a fost la superlativ. A fost un show TOTAL! Si da, as vrea sa-l revad pe Robbie dar NU in ROMANIA! Cel putin nu in ROMANIA asa cum s-a prezentat ea celor 70.000 de oameni!

Despre experienta Robbie Williams a mai scris Bunescu, Sereniti si Dans mon Chateau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *