Atelier de Idei, IT&C, Tineri

RIPPLE – O criptomoneda care azi pare un fel de Google al anilor 90

Spread the love

Cu câteva zile în urmă, American Express, una dintre cele mai valoroase mărci din lume, a decis să colaboreze cu Ripple pentru a dezvolta zona de plăți transfrontaliere. Aceasta este una dintre numeroasele instituții financiare care au încheiat parteneriate în ultimele 6 luni pentru plățile transfrontaliere cu Ripple.

Deci, de ce nu este în creștere atunci când valoarea ei crește? Ei bine, cineva care investește în Ripple astăzi are nevoie să facă acest lucru cu viziunea pe termen lung în minte. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea corporațiilor care folosesc astăzi Ripple, utilizează Xcurrent, ele încă fac testări.

Aceasta este o versiune mai lentă decât Xrapid. Dar e totuși una pe care majoritatea corporațiilor o utilizează. Îi ajută să testeze tehnologia Ripple. Ripple menține un sistem ușor de înțeles de către bănci. Băncile care folosesc pilotul XCurrent pot trece la Xrapid odată ce se simt confortabile cu sistemul.

Dat fiind faptul că Ripple lucrează cu sute de bănci, este logic că majoritatea vor trece la Xrapid în timp util. Le salvează mai mult de 30% din valoarea banilor lor. Odată ce are loc această tranziție, aici este locul unde va începe să crească valoarea Ripple. Dar asta nu se va întâmpla peste noapte. E un proces de anvergură.

Pentru cei pasionati de zona de cryptocurrency sau care vor sa incerce sa investeasca intr-o criptomoneda cu potential in viitor, pot afla mai multe informatii pe site-ul criptomonitor.ro.

NU AI INVESTIT INCA IN RIPPLE (XRP) ?

Daca iti doresti sa investesti in Ripple sau in alte criptomonede Criptomonitor recomanda Etoro, un exchange cu peste 10 milioane de clienti la nivel international. Aceasta platforma este sigura si usor de folosit.

Te poti inregistra dand click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.