Fără categorie

Rihanna in DELIRia ! Vino sa vezi ce n-ai mai vazut! DELIA, Worm Up concert Rihanna!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

E adevarat!  Se intampla si e real! RIHANNA in DELIRia!

Jurata X Factor, Delia, se va afla in aceasta vara pe aceeași scena cu Rihanna.

Pe 14 august, aceasta va canta in deschiderea concertului pe care artista il va sustine la Bucuresti, in cadrul Zutopia Music Festival. Delia este foarte incantata ca a fost aleasa sa deschida legendarul concert si deja se gandeste la ce surprise va include in show-ul sau.

”Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertatii. Se vede prin tot ce canta, cum se imbraca, cum se comporta ca e, pe langa un artist adevarat, o voce a generatiei noastre. Si cand spun voce, nu ma refer doar la calitatile vocale, ci si la modul in care a reusit si reuseste in continuare sa influenteze milioane de oameni cu spiritual ei liber si frumos. Ma simt onorata sa cant in deschiderea concertului ei!”, spune jurata de la X Factor.

Daca pana de curand era doar incantata ca va merge la concertul ei, Delia a primit vestea cea mare intr-un context cu totul neasteptat.

M-au prins pe neasteptate. O echipa Observator a venit alaturi de Denisa de la D&D Entertainment care mi-a cerut biletele la Rihanna inapoi si mi-a spus ca am interzis in public. Moment in care am crezut ca s-a intamplat ceva neobisnuit. Apoi mi-a zis ca voi imparti aceeasi scena cu ea. Sunt extrem de incantata, abia astept! Cine ar fi crezut ca o sa fiu bucuroasa ca nu am voie in public la Rihanna? ” – Delia

Delia se pregateste in aceasta perioada si pentru auditiile X Factor, filmari care deja se desfasoara de la inceputul lunii iulie.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *