Idei cu emotii, Tineri

RIBS – Locul unde simturile tale se vor reinventa

Spread the love

Restaurantul RIBS, aflat la parterul Old Town Boutique Hotel din Str. Șepcari 12-14, este specializat în ribs & burgers, de aici si numele R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces.

Influencerii invitati s-au bucurat de mai multe specialitati si delicii. Meniul serii a fost compus din antreuri precum nuggets vegetarieni cu branza de capra si sos de rosii, burgeri de vită, curcan și pește, cartofi prăjiți cu brânză și 3 tipuri de sos, 3 tipuri de coaste printre care 1 în crustă panko, si ca desert oreo tiramisu.

Designul restaurantului a fost realizat de deja cunoscutul Victor Grosu, arhitect ce a amenajat până acum mai multe locații HoReCa iar de această dată a realizat un pub urban cu influențe de tavernă spaniolă în centrul istoric al Bucureștiului.

Meniul general al restaurantului conține cu preponderență coaste de porc atât în varianta de preparare clasică, acompaniate de 12 tipuri de sosuri, cât și în supă sau salată, plus o selecție de burgers delicioși. Mergeti si descoperiti singuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.