Fără categorie

RELIGIA in EXCES provoaca DEMENTA!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Am citit textul lui Emil despre Atentatul de la Paris si poate ca par cinic, dar problema e in alta parte. Noi, ca oameni, avem o problema incomensurabila cu simtul LIMITARII. Nu conteaza inaltimea, statutul social, nationalitatea, ideile pro sau contra teoriei evolutioniste, religia, toti, ca si fiinte sociale cum spunea si Aristotel avem o problema – NU intelegem ca tot ce e in exces provoaca DEMENTA.

rp_charlie.jpg

Mananci mult, mori, iti crapa stomacul si bila. Bei ca porcu mori, iti crapa ficatul. Iubesti ca disperatu ajungi sa fii obsedat, sociopat, criminal, nebun si ajungi sa te sinucizi sau sa fii ucis pe scaun electric, sau prin injectie letala.

Fumezi ca sarpele mori, faci cancer. Dar daca despre obezitate, sex, alcool si tutun avem tot felul de campanii de etichete precum – Iubeste cu cap, protejeaza-te, Alcoolul se consuma responsabil, faceti miscare 30 de minute pe zi, Nu faceti exces de zaharuri, Fumatul poate ucide, eu cred ca e timpul ca pe toate Bibliile din lume, CORAN, carti religioase sa fie trecuta eticheta – RELIGIA IN EXCES PROVOACA DEMENTA.

sursa: arhi

Arhi avea dreptate. Erau ziaristi care, prin umorul lor negru si neinteles de toti manelistii si prompteristele, luptau cu BIGOTISMUL, cu fanatismul, cu cretinismul. Asa de mult m-a scarbit filmul NOE asa cum ma dezgusta si ma oripileaza acest concept de JIHAD.

Am prieteni musulmani si chiar daca nu mi-au permis sa intru incaltat in camera lor si nu m-au lasat sa ating Coranul, am acasa o editie in Limba Romana a Coranului si nicaieri nu e mentionat faptul ca tu, ca musulman trebuie sa omori necredinciosii care fac caricaturi cu profetul.

Nicaieri in Coran nu scrie ca trebuie sa pui bombe daca unul il imita pe Mahomed. Nici in Biblia ortodoxa, catolica, protestanta nu scrie ca trebuie sa crucifici femeile care sufera de epilepsie. In ce lume traim !?! Si nici in biblia catolica de la Vatican din Evul Mediu nu scria ca femeile trebuie arse pe rug daca se trateaza cu ceai

RELIGIA in exces provoaca DEMENTA si daca ASTAZI, acei capi ai bisericii indiferent de rit, doctrina, vechime, loc in lume, nu se strang cu totii intr-un sinod sa vorbeasca cu oile ratacite ca n-ajung in Rai, nu primesc 700 de virgine si nici mancare si bautura moca, si nici desfatari timp de o mie de ani NU vom rezolva nimic.

Nu sunt ateu, dar nu stiu ce e mai rau. Sa fii agnostic sau fanatic ? Nu critic doar religia musulmana. Sa nu uitam milioanele de femei ucise in Evul Mediu de catolici pentru ca erau acuzate de vrajitorie. Sa nu uitam ca multe dintre ele au fost ucise in Franta, Spania, Anglia, state unde au avut loc atentate teroriste.

Istoria are un umor negru dar acele femei ucise erau de multe ori de sorginte maura sau de alta religie, poate chiar musulmana.

RELIGIA a facut cele mai multe crime si nu ea ca si concept/credinta. Nu e vinovat Dumnezeu indiferent de numele lui si chip si identitate si rit si secta si doctrina ca tu, oaie ratacita citesti ca un DEMENT o carte numita sfanta si nu pricepi nimic din ea.

Nu e vina spicului de grau ca tu bei ca un porc si comiti crime si nici a plantei de tutun ca tu faci cancer.

As vrea sa vad o pozitie oficiala a patriarhului Daniel, sa opreasca monstruozitatea aia megalomanica si sa doneze bani pentru dezrobirea din indobitocire a maselor.

De ce nu spune ceva? Si cand aud prompteristi ca acei jurnalisti au murit pe buna dreptate ca au exagerat imi vine sa emigrez. LIBERTATEA de EXPRIMARE, creativitatea !!!

N-au siluit copii musulmani, n-au aruncat cu rosii in moscheile din Paris, au facut niste DESENE, WTF :-??

De ce nu se fac caricaturi si cu evrei ? Dar cu budisti? De ce nu facem misto de urmasii lui Avraam ? Pentru ca au bani ? Pentru ca sunt peste tot infiltrati ? Pentru ca exista grupul Bilderberg? Se poate specula la infinit dar concluzia ramane aceeasi.

RELIGIA, consumata in exces provoaca DEMENTA 

AVERTISMENT! Religia in exces provoaca delir si dementa. Cititi cu moderatie. Daca apar vedenii, iluzii si tot felul de idei cretine consultati un specialist dar aveti grija sa nu fie la fel de retardat ca si dumneavoastra. Sunati un psiholog sau puteti sa renuntati la lectura. O sa traiti fara probleme si vor trai si altii daca lasati cititul cartilor pe care nu le puteti intelege 

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.