Social, Tineri

Relaxarea in timpul liber, de filme si iesiri in parc la sporturi extreme

Spread the love

Atunci cand vine vorba de entertainment ai de ales intre foarte multe forme diferite de a te distra si relaxa in timpul liber. De la simple iesiri in parc, si de la spectacole de stand up comedy, filme si piese de teatru, pana la adevarate experiente extreme cum ar fi saritul cu parasuta dintr-un avion, toate sunt experiente viabile care cu siguranta te vor face sa simti ca folosesti cum trebuie timpul tau liber si ca acesta nu doar trece. Desigur, personalitatea ta va influenta foarte mult metodele pe care le alegi pentru relaxare. Pentru unele persoane sporturile extreme pot fi chiar opusul relaxarii in timp ce pentru altii, statul in casa sau mersul la film nici macar nu intra pe lista de optiuni.

Astfel, ca sa impacam fiecare personalitate in parte am pregatit o lista de cateva idei de relaxare in timpul liber care includ statul in casa, participarea la diferite evenimente, dar si sporturile extreme.

Citeste o carte

Daca nu esti genul de om care sa iasa foarte des din casa, o carte poate fi alegerea perfecta. Pana la urma se spune ca cei care citesc traiesc cate o viata pentru fiecare carte citita si afirmatia nu este departe de adevar deoarece atunci cand o carte este bine scrisa ajungi la un moment dat sa te consideri parte din actiune si traiesti experientele alaturi de personaje.

Mergi la un concert

Exista foarte multe evenimente in fiecare zi in fiecare oras din tara, iar daca stai in Bucuresti, vei observa ca weekend-urile sunt foarte aglomerate. Ca un exercitiu poti cauta pe internet evenimente Bucuresti azi si vei vedea zeci sau poate chiar sute de concerte, piese de teatru, workshop si multe alte evenimente care isi asteapta participantii. Spre exemplu, in fiecare sambata majoritatea cluburilor organizeaza cate un concert live sustinut de artisti consacrati, trupe de cover sau de nume noi in industria muzicala.

Alege sa faci o plimbare in parc

Daca nu vrei sa stai in casa, iar evenimentele ti se par prea aglomerate, poti opta pentru o plimbare in parcul tau preferat sau poti lua orasul la pas ca sa descoperi noi parcuri prin care sa te plimbi si locuri primitoare unde te poti aseza pe o banca pentru a asculta melodiile preferate, a citi o carte sau pur si simplu a sta.

Sporturi extreme

Printre cele mai interesante sporturi extreme se numar:

  • Skydiving;
  • Bungee jumping;
  • Parkour;
  • Rafting;
  • Catarari pe munte.

Desigur, aceasta este doar o lista scurta, iar pentru o parte dintre ele trebuie sa ai si o conditie fizica de invidiat, dar daca sporturile extreme sunt pasinea ta cu siguranta vei gasi si timpul necesar pentru a te antrena

In concluzie, pentru a te relaxa in timpul liber trebuie sa alegi activitatile care iti plac si care se potrivesc personalitatii tale, asta daca nu vrei sa iesi din zona de confort si sa experimentezi, caz in care s-ar putea sa fii mai mult speriat/a decat relaxat/a, dar multi spun ca asemenea activitati merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *