Fără categorie

REFRESH COffee – Anywhere, anytime, any moment…

Spread the love

EVRIKA! Am o epifanie! Cand vine vorba de cafea pregatita de experti precum Philips Cafea  si cafeaua pregatita in casa la un ibric banal, cred ca aleg prima varianta pentru o casa buna cu aroma de cafea si timp economisit pentru alt gen de activitati creative. Si pentru ca sunt blogger si imi plac promotiile si petrecerile urbane, stiti si voi asa cum stiu si eu ca o petrecere cu alcool fara cafea e ca nunta fara lautari. Ajungi sa mori din picioare de oboseala:)

Si pentru ca am imaginatie, m-am apucat sa  visez cu ochii deschisi la cel mai performant expressor de cafea si instant, precum cafeaua, gandul m-a dus spre Philips SAECO.

Cum sa incep visul?  Da stiu, il incep de la tine din apartament, de la tine din bloc, de pe strada, de unde vrei. In primul rand, cum ar fi sa fie conectat expressorul SAECO la o tehnologie de multiplicare atomica si moleculara direct la reteaua ta de distributie de apa si sa curga cafea la robinet in loc de apa chioara.

M-am saturat de mirosul intepator de clor si de culoarea care niciodata nu e incolora. Prin urmare, cum ar fi sa ma trezesc dimineata, si in loc de 2 robinete sa am trei si al treilea sa fie branduit cu logo-ul  PHIlips si sa stiu ca pe acel robinet urmeaza sa vina gata preparata cafea instant cu aroma de caramel, rom sau chiar si cu putin whisky cand e week-end…Practic robinetul sa aiba personalitate si de luni pana vineri sa am cafea tare luni-marti-miercuri, joi, vineri caramel flavour si in week-end rom si whisky 🙂 COOL nu !

Colours of the coffeee

Si daca tot am savurat cafea de la robinet,  cum ar fi sa ies pe scara blocului iar ghena sa fie colorata si sa miroase a levantica. Cum ar fi ca fiecare om sa-si duca gunoiul intr-o ghena plina cu un acid parfumat si colorat iar resturile menajere sa se topeasca in culori si sa fii invadat de mirosuri de levantica, cimbru sau menta. Sa mergi pe strada iar „‘chestiile maro” lasate in urma de caini si porumbei sa se transforme atunci cand ating trotoarul in flori. Cum ar fi sa iesi pe strada si sa vezi trotoarul plin de flori, masinile parcate pline de petale de trandafir, ar fi cel mai boem cartier…Si cand te gandesti ca orice vis incepe cu o cafea buna…

PS: Daca tot ne-am imaginat lucruri legate de cafea, cum ar fi sa servim in oras o cafea telekinetika :)))

0 gânduri despre „REFRESH COffee – Anywhere, anytime, any moment…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.