Fără categorie

Redefineste viitorul cu noul Smart TV Samsung cu ecran curbat

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Samsung prezinta noua gama de SMART TV-uri SUHD 2016, un simbol al inovației tehnologice și al designului. Cu o calitatea superioară a imaginii, KS este prima gamă de televizoare fără ramă, din lume. De la seria premium 9500, la modelele seriei 7000, toate sunt disponibile în versiuni curbate sau flat ale ecranului și reprezintă ceea ce Samsung numește Design 360: un design în care toate aspectele noului televizor, pornind de la cel mai mic detaliu, sunt lucrate cu atenție, inclusiv spatele acestuia.

Fuorisalone_3

Televizoarele Samsung SUHD 2016 integrează un panou de 10 biți cu tehnologia Quantum dot, pentru a reda imagini detaliate, de o luminozitate incomparabilă și un contrast remarcabil pentru redarea de culori cât mai apropiate de realitate.

Ecranele cu tehnologia Quantum dot convertesc lumina din toate culorile spectrului vizibil, fără a distorsiona sau afecta nivelul luminozității, pentru a oferi experiența vizuală optimă, în conformitate cu lumina ambientală.

Toate televizoarele Samsung SUHD oferă o experiență HDR excepțională, cu un nivel  de luminozitate de cel puțin 1,000 de niți, pentru un contrast optim între imaginile luminoase și cele întunecate. În plus, tehnologia Ultra Black reduce reflexiile de lumină, îmbunătățind calitatea și contrastul imaginilor.

Datorită sistemului de operare Tizen, noile televizoare fac și mai ușoară găsirea și accesarea serviciilor și a conținutului preferat de către utilizatori. Programe TV, filme sau jocuri, totul este accesibil într-o singură platformă, în noul Smart Hub. În plus, dispozitivele periferice de tip set-top box, console, OTT box sau home cinema conectat, sunt recunoscute automat , putând fi controlate cu ajutorul telecomenzii smart,  fără a fi nevoie de setări adiționale.

➡ DAY – Samsung celebrează un nou concept de design TV

Televizorul Samsung Serif este un produs unic pe piață, rezultatul colaborării dintre Samsung și designerii internaționali Ronan și Erwan Bouroullec. Acesta integrează nu doar tehnologia inovatoare Samsung, ci și reflectă stilul de viață al utilizatorilor.

Samsung a ales să colaboreze cu frații Bouroullec datorită abilității lor unice de a integra estetica, fără a neglija funcționalitatea, pentru a crea un televizor cu un design care se adaptează perfect oricărui interior.

Televizorul Samsung Serif se potrivește perfect în orice casă, integrând tehnologia premium Samsung și având un design care va trece testul timpului. Acesta oferă o experiență de vizionare, versatilă și captivantă, datorită ramei originale, monocromatică,  care reconfigurează conturul ecranului.

Forma televizorului este redefinită prin profilul marginilor, acestea oglindesc silueta literei I, completată cu detaliile unui serif tipografic, pentru a oferi o aderență solidă bazei. Utilizarea celor patru stative atașabile permite susținerea televizorului, astfel încât el să se adapteze perfect oricărui spațiu.

„Prin expoziția de la Fuorisalone ne-am dorit să exprimăm viziunea designului produselor noastre. Samsung introduce permanent inovații tehnologice, fără să neglijeze rolul fundamental al esteticii. Ne-am dorit să realizăm un nou concept al televizoarelor anul acesta, dezvoltat prin îmbinarea tehnologiei cu designul, ca un nou început și pentru o nouă experiență a divertismentului. Televizorul Serif și noua serie SUHD sunt simboluri ale creației acestui duo perfect, precursor al tehnologiei viitorului” a declarat Marco Hannappel, Sales & Marketing Director, al Diviziei Audio Video, Samsung Electronics Italia.

➡ Soluția Samsung pentru design

La expoziție va putea fi vizitat spațiul „TV design solution by Samsung”, unde un arhitect va oferi sfaturi pentru proiectarea unor spații audio/video în casele cumpărătorilor, cât și sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite modele de televizoare Serif.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.