Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

RCS/DIGI iti aduce filmele memorabile de la AMC in 2020

Spread the love

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord („AMCNI CNE”) și DIGI au reînnoit acordul de distribuție, permițând difuzarea a cinci dintre televiziunile din portofoliul AMCNI CNE. În urma discuțiilor ample cu RCS / DIGI, AMCNI CNE a reușit să reînnoiască acordul de distribuție pentru popularele sale televiziuni: Minimax, Filmcafé și TV Paprika. În plus, RCS / DIGI a lansat pentru prima dată AMC și JimJam, la 1 ianuarie 2020, atât prin cablu, cât și prin satelit.

AMC este o destinația poveștilor originale extraordinare și găzduiește seriale de succes precum ”Fear the Walking Dead” și ”The Terror”, pe lângă altele. JimJam este televiziunea preferată a preșcolarilor cu vârste între 2 și 5 ani și familiile lor. Oferă un mediu stimulant, distractiv și sigur pentru copiii mici, cu emisiuni de înaltă calitate, precum ”Thomas și prietenii săi”, Bob Constructorul”, ”Pompierul Sam”, ”Roary the Racing Car” și ”Postman Pat”, menționând doar câteva dintre cele mai îndrăgite personaje.

„Este plăcerea noastră să putem transmite marea veste tuturor telespectatorilor că vor putea să se bucure de programele lor preferate și în următorii ani în grila DIGI. Ne bucurăm să extindem parteneriatul nostru de lungă durată cu RCS / DIGI, iar noul acord consolidează relația noastră pentru anii următori. ”- a declarat Levente Málnay, EVP / MD al AMCNI CNE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.