Fără categorie

Razvan Socaciu – Un DJ cu rezonanta in muzica romaneasca! FOTO

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

 Pe Razvan l-am cunoscut intr-un club foarte cool cu iz irlandez – JAMES JOYCE. In ultimii 8 ani  am fost prin sute de pub-uri si cluburi din tara si din strainatate, dar un DJ croit pe masura mea ca Razvan n-am vazut…Mai era un DJ, un bun prieten de-al meu, Rafael, alaturi de care colaboram bestial dar care, din cauza unor probleme personale  s-a retras si dupa retragerea lui in urma cu un an si ceva, n-am mai gasit un DJ pe care sa-l simt ca o prelungire fireasca a personalitatii mele…

Asta pana cand l-am cunoscut pe Razvan…Razvan nu numai ca a intuit ce muzica ascult si ce muzica imi place dar a fost receptiv 100% la toate propunerile mele si, mai mult decat atat, ii placeau si lui acele piese…Toata povestea asta s-a intamplat in urma ca o saptamana…

Dar sa incercam sa-l cunoastem impreuna…Razvan este masterand la Managementul Strategic al Firmei in cadrul Universitatii Romano-Americane si licentiat al Facultatiii de Marketing si Management din cadrul aceleiasi universitati.

Ce spune despre el si muzica !?

Pasiunea pentru muzica o am de mic deși până acum aproape 3 ani când am fost la prima petrecere de karaoke n-am facut nimic în acest sens. De atunci muzica a devenit o parte din viața mea. Iar de un an de când am intrat în familia Karaoke Show am reușit să îi descopar și mai mult tainele și totodată cu fiecare show pe care îl pun la cale, am învățat că niciodată nu e prea tarziu să faci ceea ce îți place chiar daca timpul pare că a trecut !

Dar povestea de acum incepe…Un intermezzo altfel cu un DJ altfel..

BOGDAN – De cand ai inceput colaborarea cu James Joyce?

RAZVAN – Colaborarea cu James Joyce am inceput-o pe 12 octombrie 2013. Niste prieteni mi-au spus de loc, mi-a placut conceptul si ideea si, in plus, managerul localului este foarte sociabil si plin de energie si verva…M-am inteles din prima cu ea..

BOGDAN – De ce DJ si de ce Karaoke?

RAZVAN – Dj pentru ca sunt pasionat de muzica…Cum am trecut de la playlist la MC si de la MC la karaoke!? E o poveste frumoasa…Totul a inceput cand, intr-o seara am fost la un pub unde se facea karaoke, era o iesire cu colegii de facultate, au fost si profesori pe acolo si in playlist urma piesa ploaia de la cargo. Nimeni nu a vrut sa cante si am spus ca o cant eu deoarece o stiam bine, il acompaniam mereu pe un prieten cand mergeam la mare pe plaja, el cu chitara si eu cu vocea. Am inceput sa cant, s-a facut liniste m-au aplaudat, la sfarsit m-au felicitat si de atunci am tot mers la karaoke si asa l-am cunoscut pe colegul meu Vlad Petre cu care colaborez in prezent. Am intrat in echipa lui si de atunci, mai exact aproape DOI ani de zile karaokeshow a devenit o a doua familie pentru mine !

 BOGDAN – Ce planuri ai pentru urmatoarele 6 luni?

RAZVAN – In urmatoarele 6 luni o sa incerc sa scot o piesa pe care am scris-o mai de mult si voi face in continuare show-uri de karaoke si poate un job in domeniul in care am studiat si anume management. Sa vedem! 🙂

BOGDAN – Care e secretul unui playlist party&play?

RAZVANNu pot spune ca exista un secret sau un playlist perfect insa totul tine clar de inspiratia de moment si de ceea ce iti transmite publicul. Daca il simti Oldies but Goldies clar nu vei lucra cu piese cu BPM de 150 in stil doubstep…Vei oferi hit-uri clasice si exemplul poate continua…Daca ii simti clubberi la fel, nu incepi sa pui Metallica…Sunt chestii de finete care se invata usor…Trebuie doar sa stii ce sa observi si cat sa observi…

BOGDAN – Ce solist iti place si de ce?

RAZVAN – Solisti preferati am multi deoarece cant aproape orice,  dar dintre toti il aleg pe Michael Buble. Consider ca prin muzica transmiti ceea ce simti in anumite momente si consider ca el asa face si pe langa asta mi se potriveste stilul lui de muzica.
BOGDAN – Un mesaj pentru cititorii presainblugi…
RAZVAN – Cititorilor de la presainblugi le spun ca niciodata sa nu spuna niciodata, mai ales cand vine vorba de muzica, petreceri si nu numai, pentru ca viata e scurta si merita traita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *