Fără categorie

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii – De vazut daca inca mai crezi in iubire…

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Dincolo de clisee, efecte speciale, actori de calibru, legende, povesti, personaje, filmul RAZBOINICUL VANATOR si CRAIASA ZAPEZII este un film care vorbeste despre iubire, despre nevoia de a iubi chiar si atunci cand iubirea e interzisa, despre vanitate, ura, forte ale tenebrelor…

Pentru ca am vorbit de actori de calibru, sa spicuiesc cateva nume –  Emily Blunt, Charlize Theron si Chris Hemsworth. Eu as fi adus acest film un pic mai devreme in cinema, undeva prin februarie in perioada 14 – 29 februarie, dar daca n-a fost sa fie, sa vedem despre ce vorbeste FILMUL…

Vorbim de un SF cu influente de legenda, un amestec de Lord of the Ring si Urzeala Tronurilor. In cele aproape 2 ore, actiunea curge cursiv si sunt putine momente de respiro, practic vorbim de un film dinamic. Ce m-a deranjat a fost insa lipsa de imaginatie a scenaristului/regizorului. Daca in loc de Craiasa Zapezii era alta regina si in loc de Alba-ca-Zapada era inventat alt nume parca filmul ar fi avut mai mult sens.

Ideea asta de a readuce in atentie simboluri vechi din povestile copilariei cu elemente de insolit nu prinde intotdeauna, cel putin pe mine nu m-a prins. In schimb m-a impresionat povestea de iubire dintre Eric si Sara, in sensul ca sunt momente cand stii ca putina magie in viata ta nu strica.

Efectele speciale aduc echilibru vizual pe firul epic al filmului dar nu sunt extrem de spectaculoase. In schimb jocul actorilor principali, si aici ma refer la Charlize Theron si Chris e asa cum trebuie sa fie.  Si pentru ca tot am vorbit de alte filme, va incit imaginatia si va spun ca scenele de final au legatura, intr-un anumit fel si cu filmul Terminator 2.

In ce sens si care e legatura o sa descoperiti singuri in cinema din 22 aprilie. Film distribuit de Ro Image.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.