Fără categorie

RANDI te invita sa-i alegi rolul intr-un show PSIHEDELIC. Am pentru voi doua locuri la FUERZA BRUTA, show-ul unde scena va fi aerul de deasupra ta

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

UPDATE: LA show-ul din data de 11.12.2016, alaturi de mine va merge – Nicola Mary si Nicola Stefan. Felicitari! Astept pe e-mail pana in data de 10.12.2016 datele voastre complete si nr de telefon.

Fuerza Bruta – cel mai nebun show de pe Broadway – vine în România în luna decembrie. Se anunţă un spectacol de neuitat, cu acrobaţii incredibile, muzică psihedelică, jocuri de lumini, dar şi cu invitaţi speciali!

Randi şi Delia sunt primii a căror participare a fost anunţată, dar pe fanii Fuerza Bruta îi aşteaptă mai multe surprize şi mai multe celebrităţi. Romexpo este pregătit să vibreze sub ritmurile alerte şi energice ale DJ-ilor!

Randi va deschide seria de spectacole Fuerza Bruta pe 9 Decembrie, la ora 21:00. Ce rol va avea în cadrul show-ului? Nu ştim înca, nu ştie nici el. Fanii lui sunt singurii care ştiu şi care vor decide pentru el!

Pagina de votare este http://www.fuerzabrutaromania.com/special/ , iar cele trei variante de vot sunt: Randi va zbura, va trece printr-un perete, va înota într-o piscină suspendată.

Primul spectacol Fuerza Bruta este deja sold out, iar biletele pentru următoarele trei sunt aproape epuizate. Locurile sunt limitate, aşa că cei care vor să trăiască experienţa unică Fuerza Bruta trebuie să se grăbească. Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketnet.ro.

CONCURS

Am pentru voi doua locuri. Perioada concurs – 8.10.2016 – 28.11.2016. Ce aveti de facut?

Intrati pe pagina de facebook a evenimentului si daca gasiti ceva care sa va placa, dati mai departe si spuneti si prietenilor.

Ajutati prietenii vostri sa afle de acest concurs de pe blog.

Lasati un comment aici cu un clip de pe youtube care sa aiba legatura cu show-urile psihedelice Fuerza Bruta.

Cei doi castigatori vor fi anuntati prin random.org pana in data de 4.12.2016. SUCCES!

➡ Fuerza Bruta, dincolo de mituri si imagini

Fuerza Bruta vine în România în luna decembrie pentru patru spectacole incredibile. Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show și vor avea parte de o trăire unică, vor intra în atmosfera vibrantă și vor avea o experiență care trebuie simțită o dată în viață. Fuerza Bruta este senzația de pe Broadway care a cucerit întreg mapamondul și care acum este aproape de publicul român!

Fuerza Bruta reprezintă un eveniment care copleșește toate simțurile celor prezenți în sală, în care realitatea este cu mult depășită, permițând tuturor simțurilor să se îmbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor.

Show-ul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „RANDI te invita sa-i alegi rolul intr-un show PSIHEDELIC. Am pentru voi doua locuri la FUERZA BRUTA, show-ul unde scena va fi aerul de deasupra ta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.