Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Ramon pleaca in turneu prin tara din 27 ianuarie. Esti pregatit de intalnirea cu el?

Spread the love

Pavel Bartoș, Jesus del Cerro, Andreea Vasile, Gabriela Iliescu și Smiley invită publicul la o întâlnire de zile mari pentru avanpremiera Ramon. În doar câteva zile, cei care vor să vadă primii filmul de comedie se vor întâlni cu actorii și vor avea ocazia să afle curiozități din timpul filmărilor și nu numai.

“Ne bucurăm că vom avea ocazia să vedem reacțiile oamenilor atunci când vor vedea filmul. Ne-am dorit să avem acest mini-turneu prin țară, înainte de lansarea Ramon în cinematografe, pentru că fiecare întâlnire cu publicul este extrem de importantă pentru noi. Vrem să vedem ce părere au, dacă le place sau cât de mult le place, să râdem împreună și să ne bucurăm de comedie. Așteptăm cu nerăbdare aceste întâlniri și sperăm să fim într-un număr cât mai mare. În luna februarie, vom continua turneul în mai multe orașe din țară, printre care Iași, Bacău, Ploiești, Brașov, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Oradea, Satu Mare, Alba Iulia, Sibiu, Miercurea Ciuc și Arad”, a spus Pavel Bartoș.

Fanii care vor cumpăra bilet la filmul Ramon online sau în cinema, până la data de 31 ianuarie, au șansa să câștige un city break în doi la Paris și unul la Roma și unul dintre cele două iPhone 14. Toate detaliile concursului sunt disponibile aici: https://ramonfilmul.ro/.

➡ Programul turneului Ramon:

– 27 ianuarie – Cinema City din Timișoara Shopping City, ora 18:00

– 28 ianuarie – Cinema City din Cluj Iulius Mall, ora 18:00

– 29 ianuarie – Cinema VIP Electroputere din Mall Electroputere Craiova, ora 18:00

– 1 februarie – Cinema City din AFI Palace București, ora 18:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *