Fără categorie

Raluca Vasile, un zâmbet desenat în pași de dans

Spread the love

Raluca Vasile este din Galați și a studiat managementul la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din localitate. Se consideră o persoană puternică și ambițioasă cu planuri mari in viitor. Are o experiență de 7 ani în dans sportiv, iar când se află pe scenă se simte cea mai fericită. Dar povestea ei în rândurile ce urmează…

Reporter: Te_ai remarcat recent printre colegii tai de la universitate cu aptitudinile si calitatile tale de dansatoare. De cand si unde ai invatat sa dansezi?

Raluca: Abia acum au aflat colegii mei de facultate cum pot sa dansez prin intermediul internetului. Am invatat sa dansez de la varsta de 7 ani la diferite cluburi de dans sportiv

Reporter: Ce stiluri de dans iti plac si de ce?

Raluca: Îmi plac dansurile latino ritmate(salsa, samba, jive, cha cha) pentru ca sunt ritmate si ma reprezinta prin miscari dar si dansurile latino lente (rumba, paso doble), ultimele doua imi scot caracterul in evidenta.

Reporter: Ce muzica te inspira in mod special atunci cand te afli intr_un impas sau esti stresata?

Raluca: Ascult foarte mult muzica lenta, de obicei radio vocea sufletului…sunt melodiile care imi dicteaza starea si care imi aduc linistea interioara.

Reporter: Ai un model de dansatoare, de artist care iti e model si dupa care te ghidezi?

Raluca: Eu sunt modelul meu preferat dar printre asta o admir pe Elwira Duda dansatoarea Poloneza(sotia lui Mihai Petre) pe care am imbratisat-o de multe ori la concursuri.

Reporter: Ai participat pana acum la competitii de dans sportiv sau iti doresti o astfel de experienta pe viitor?

Raluca: Am participat la foarte multe competitii, pe viitor va deveni doar hobby.

Reporter: Un mesaj pentru tinerii care nu au curajul sa mearga la cursuri de dans. Cum ii convingi?

Raluca: Dansul e o arta si mai presus de atat o exprimare a tuturor sentimentelor pe care le traim in viata, aveti curajul sa va exprimati sentimentele in cea mai frumoasa arta! Galerie foto completă aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.