Fără categorie

Raluca Antuca: David Beckham exorcizat de catre astronauti intr-un sat din Romania!

Spread the love

Astronauți, David Beckham, exorciști și sătenii unui sat din România… poate părea ciudat, dar toate acestea au un lucru în comun! Ne-au delectat la cea de-a 19-a ediție a Nopții Devoratorilor de Publicitate, locul unde nu există pauza publicitară, ci pauza de la publicitate. 300 de spoturi publicitare, 7 ore de program interactiv sau mai bine zis „la creme de la creme” în materie de publicitate.

Evenimentul a fost moderat de vedetele Radio Zu, Răzvan Popescu și Flick. Pentru început, Dj Cosmin Cojocaru a mixat cele mai în vogă piese ale momentului, după care prezentatorii au întreținut buna dispoziție. Devoratorii au avut parte de o surpriză! Creatorul acestui concept, Jean-Marie Boursicot, a fost prezent și le-a urat bun venit pasionaților de publicitate.

Devoratorii au gustat noile sortimente Milka: Lu și Tuc și au acceptat provocarea de a le face publicitate de orice fel. Cea mai bună idee va primi un bilet dus-întors, cazare și pas de acces la un festival de profil. Pentru a avea destulă energie pentru vizionat reclame, What’s Up și Jagermeister Brass Band au întreținut atmosfera.

Mi-a plăcut în mod deosebit faptul că în calupul de reclame internaționale s-au remarcat și cele românești. Spotul publicitar, „Câinii”, creat pentru Poliția Română, s-a înscris în seria succeselor internaționale ale agențiilor de creație din România. O lecție oferită pietonilor prin puterea exemplului dat de patrupedele care știu să folosească trecerea de pietoni!

Creat și produs în anul 1981 de către cinefilul Jean-Marie Boursicot, acest eveniment a ajuns să fie adoptat de peste 40 de tari, adunând producții publicitare din mai mult de 60 de piețe publicitare. Evenimentul este o fereastră deschisă către întreaga lume, care oferă spectatorilor posibilitatea unică de a gusta din „specialitățile” servite de advertiseri de diferite naționalități. Un fel de “creme de la creme” in materie de publicitate.
Aștept cu nerăbdare ediția a 20-a!

Foto-reportaj: Raluca Antuca

PS: Si spotul care mi-a placut cel mai mult 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.