Fără categorie

Radoveneanu Ana Maria – Un jurnalist in blugi!

Spread the love

Radoveneanu Ana-Maria are 15 ani şi învaţă la Colegiul Naţional „Ion Creangă”. Născută în zodia Leului, Ana este o persoană încrezătoare în proprile forţe, ambiţioasă, sociabilă şi ştie cum să îşi reprezinte interesele. Este pasionată de media deoarece îi place să ştie ceea ce se întâmplă în jurul ei si are o curiozitate nativa pentru tot ce e nou.

Reporter: De ce media?

Ana R.: Media este peste tot in jurul nostru, reprezinta realitatea. Un om neinteresat de media, nu traieste in prezent sau refuza realitatea. Eu sunt de parere ca este foarte important sa stii ce sa petrece in jurul tau, iar atunci cand gasesti o meserie care sa sa se refere la asta, nu vad de ce ai refuza-o. Un job in presa mi se pare unul ideal.

Reporter: Stiu ca recent ai absolvit modulul de Jurnalism din cadrul ASD. Ce ai reusit sa aplici pana acum din curs in viata de zi cu zi?

Ana R.: Dupa absolvirea modulului de Jurnalism in cadrul ASD am inceput sa fiu mult mai atenta la tot ce se intampla in jurul meu si sa apreciez mai mult un articol dintr-un ziar bine scris. Am invatat foarte multe la acest curs si indiferent de ce mi-as alege sa fac, stiu ca pot aplica cu incredere cunostintele din cadrul modulului de Jurnalism din cadrul ASD.

Reporter: Ai un mentor in media fie ca vorbim de un reporter sau de o prezentatoare de stiri?

Ana R.: Nu, nu am un mentor in media. Nu consider ca acest lucru este punctul cheie in momentul in care ma decid sa aleg o cariera legata de media.

Reporter: Daca ar fi sa lucrezi intr-o televiziune ce televiziune ai alege si de ce?

Ana R.: Probabil as alege ProTv pentru ca mi se pare una dintre televiziunile serioase si pe langa asta au si un rating destul de mare.

Reporter: Daca ai avea emisiunea ta cum s-ar numi?

Ana R.: Ca sa fiu sincera, la asta nu m-am gandit niciodata. Nu stiu cum s-ar numi emisiunea mea, dar sunt sigura in legatura cu temele pe care le-as aborda: moda si gossip probabil :). Am observat ca lumea este foarte captivata de genul asta de emisiuni, iar noi trebuie sa ne conformam si sa facem ce se cere :)) in masura limitelor moralitatii…

Reporter: Un mesaj pentru cititorii presainblugi

Ana R.: In primul rand sa ne citeasca in continuare si sa isi urmareasca visele. Este foarte important sa ne atingem punctul nostru cel mai inalt si sa reusim sa facem ceva odata ce-am ajuns  in varf.

0 gânduri despre „Radoveneanu Ana Maria – Un jurnalist in blugi!”

  1. Felicitari!!Noi iti uram multa bafta in continuare si sa te bucuri de succesele pe care suntem siguri ca le vei avea!!hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *