Social

Punctul important – alegerea unui cărucior

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Cel mai interesant eveniment din viața oricărei familii este așteptarea un copil și pregătirile pentru el. Alegerea unui cărucior este un punct important care ar trebui abordat cât mai responsabil, deoarece trebuie să asigure confortul copilului pentru o lungă perioadă de timp.

Părinții trebuie să știe că bebelușul lor este în siguranță și se simte bine în timpul plimbărilor lungi, iar pentru mama va fi confortabil să călătorească împreună cu micul prinț sau micuța prințesă fără să obosească. Unde să găsiți căruciorul potrivit pentru bebe care să îndeplinească toate cerințele voastre?

Magazinul online KIDSO vă oferă posibilitatea de a vă orienta perfect în vasta lume a articolelor pentru copii, iar căruciorele oferite acolo sunt de la cele mai renumite mărci.

image001

Ce să cauți atunci când alegi un cărucior?

Înainte de a ne adânci în cercetările de piață, mulți oameni cred din greșeală că un cărucior este doar un coș sau un scaun cu patru roți. Piața modernă a acestor produse infirmă această opinie prin imensa varietate de modele, modele și culori.

Unul dintre primii pași înainte de cumpărare este să vă familiarizați cu caracteristicile tehnice ale căruciorelor pentru a-l alege pe cel mai potrivit. Catalogul KIDSO oferă o descriere detaliată a fiecărui articol și ilustrații pentru a avea o idee exactă a articolului.

Caracteristicile includ greutatea permisă a copilului, de exemplu până la 15 kg, și greutatea exactă a produsului în sine – de exemplu 21,9 kg. Sunt indicate dimensiunile în poziția desfăcută și pliată, iar acest lucru este important având în vedere spațiul de stocare pe care îl aveți. De asemenea, vi se arată cum să pliați căruciorul – cu unul sau două butoane.

image002

Din descriere puteți afla care sunt materialele din care sunt fabricate elementele individuale ale căruciorului, precum și pentru ce anotimp este destinat și anume dacă poate fi folosit primăvara/vara/toamna sau în toate sezoanele. Cadrele sunt extrem de ușoare, ceea ce face cărucioare ușor de transportat. Au o manevrabilitate bună pentru a se deplasa ușor chiar și pe terenuri denivelate.

Caracteristicile importante sunt prezența amortizoarelor și a frânelor, iar mânerele reglabile sunt o mare comoditate pentru părinți, deoarece pot fi ajustate la înălțimea lor. La unele modele, roțile pot fi umflate dacă este necesar, iar roțile din spate au frâne.

Siguranța pasagerilor mici este asigurată de panouri de siguranță și centuri de siguranță în 5 puncte. Scaunele, spătarul și spătarele pot fi, de asemenea, reglate.

Pentru părinții practici există cărucioarele combinate în versiunile 2 în 1 și 3 în 1. Din prezentarea uneia dintre opțiunile 3 în 1 înțelegem că căruciorul are un coș pentru un nou-născut cu o copertină, precum și un scaun multifuncțional detașabil. Setul include o geantă de accesorii cu salteluță pentru schimbat, o salteluță moale pentru scaun, o plasă de țânțari și chiar o pelerină de ploaie.

Suspensia și baza pot fi reglate. Coșul pentru nou-născut este spațios și are o bază moale. După ce bebelușul are 6 luni, scaunul poate fi reglat într-o poziție complet înclinată. Acest lucru oferă posibilitatea unui somn odihnitor în timpul plimbărilor lungi în aer. Modelul are un baldachin reglabil, care are o gură de aerisire și un buzunar. Căruciorul are un coș mare pentru bagaje care conține tot ce are nevoie copilul.

image003

Articolele pentru copii oferite de magazinul online KIDSO au certificate de calitate și siguranță.

Cărucioare de marcă cu un aspect modern pentru fiecare gust

La fel cum mama și tata sunt influențați de modă atunci când aleg haine pentru ei și pentru bebelușul lor, tot așa este important ca și căruciorul să aibă un aspect modern. Producătorii renumiți se bazează pe designul original și precizie în fiecare detaliu.

Primul lucru care vă atrage atenția când vă uitați la cărucior este culoarea acestuia. În această privință mamele aleg de obicei, deoarece părerea taților cântărește în general asupra caracteristicilor tehnice. Paleta de culori acum depășește cu mult nuanțele tradiționale de albastru și roz alese pentru micii domnișori și domnișoare. Oferim o varietate de imprimeuri color și culori unisex actuale, potrivite pentru copii de ambele sexe – bej, gri deschis și gri închis, verde, portocaliu, maro. Există multe variante în combinații de două culori care arată deosebit de impresionant.

image004

În catalogul KIDSO veți găsi modele ale mărcilor consacrate Zizito, Lorelli, Kikkaboo, Chicco, BebeDue, Cangaroo, Graco și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *