Fără categorie

ProXpress C30 – Pentru ca era timpul ca si imprimanta ta sa fie SAMSUNG

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Samsung Electronics a lansat noua gamă de imprimante multifuncționale ProXpress C30, care au costuri mici de operare și oferă productivitate sporită. Seria ProXpress C30 a fost dezvoltată pentru companiile mici și mijlocii, în special pentru cele din domeniul serviciilor sau din retail, unde calitatea imprimării, gradul de utilizare și costurile de exploatare sunt prioritare. Seria include trei noi modele: C3010ND, C3060ND, C3060FR.

Samsung ProXpress C30 Series

Samsung Electronics este recunoscut pentru dispozitive care oferă performanță avansată la un cost total de operare mai mic pentru companii și utilizatori casnici,” a declarat David SW Song, Vicepreședinte Senior Printing Solutions Business, Samsung Electronics.


Utilizând imprimantele din gama C30, companiile își pot reduce costul total de exploatare pentru imprimare, datorită cartușelor mai rezistente, ideale în cazul unui volum mare de imprimare. În plus, tehnologia Instant Fusing System dezvoltată de Samsung reduce costurile de operare, asigurând un timp de așteptare mai scurt, imprimări și copieri mai rapide, precum și un consum redus de energie.

O altă caracteristică importantă a gamei C30 este procesorul grafic de înaltă calitate. Cu rezoluții de 9,600 x 600 dpi și tehnologia de imprimare color Samsung Rendering for Clean Pages (ReCP), documentele și imaginile imprimate, copiate și scanate sunt optimizate prin omiterea detaliilor inutile și intensificarea elementelor neclare.

Comparativ cu seria anterioară, specificațiile generale ale gamei C30 au fost îmbunătățite: viteza de imprimare a crescut de la 26 ppm la 30 ppm, rezistența tonerului de la 6K/3.5K pagini la 8K/5K pagini și volumul hârtiei de până la 1400 de foi. Datorită procesorului dual core de 800 MHz, care este cu 50% mai rapid decât cel de pe modelele anterioare, imprimarea, copierea și scanarea au fost îmbunătățite.

Orice dispozitive cu tehnologia Samsung eXtensible Open Architecture (XOA) integrată pot fi ușor conectate cu gama C30, care permite, de asemenea, instalarea anumitor soluții software de management al imprimarii produse de Samsung sau de terți producători (YSoft, Nuance, PaperCut etc). Utilizatorii pot verifica informațiile de imprimare ale gamei C30 în Samsung Printing Catalog, o aplicație mobilă, ce oferă un ghid de utilizare pentru imprimantele Samsung.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *