Divertisment

PROMENADA iti aduce filme in aer liber cat pentru toata vara

Spread the love

În sezonul cald, pasionații de filme pot vedea cele mai apreciate pelicule la cinema de vară, pe tereasa #PROMENADA. Promenada Mall oferă clienților posibilitatea de a viziona filmele preferate în aer liber, la terasele și cafenelele de pe terasa centrului comercial începând din iulie până la începutul lui septembrie.

Filme de Oscar, premiate și de mare succes la scară internațională, pot fi vizionate pe terasa Promenada în fiecare duminică și luni, începând cu ora 21:00. Peliculele vor fi difuzate pe un ecran de mari dimensiuni, cu ajutorul unui proiector unic în România, creat special pentru proiecții în aer liber, cu o capacitate de 35.000 lumeni. Promenada recomandă doritorilor să își rezerve un loc la una dintre cafenelele existente pe terasă pentru a se putea bucura de filme apreciate la nivel internațional alături de cei dragi, în aer liber.

Accesul la eveniment este gratuit, așadar până pe 2 septembrie, toți iubitorii de filme sunt așteptați vara aceasta pe terasa centrului comercial, pentru a viziona pelicule preferate la cinema-ul de vară amenajat #PePromenada.

Filmele vor fi difuzate conform următorului program:

Dallas Buyers Club – 5 August

Discursul Regelui – 6 August

Inamicii Publici – 12 August

Jaf la turnul mare – 13 August

Misiune: Imposibilă. Ghost Protocol – 19 August

Prieteni model – 20 August

Steve Jobs – 26 August

Țestoasele Ninja – 27 August

Agenți aproape secreți – 2 Septembrie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *