Fără categorie

PRESAINBLUGI te vrea în blugi, SUPERJEANS Blugi!

Spread the love

Eheee, dragii moşului, useri friendly, vizitatori rătăciţi, bloggeri, orăşeni, săteni, tineri, puştani, să vă aducă Moş Nicolae bani că de cheltuit vă spun eu cum să-i cheltuiţi. Nu întâmplător am numit acest blog presaînblugi, pentru că am purtat, port şi voi purta blugi. Am conceput acest blog cu o generaţie în blugi pentru că tinerii au purtat, poartă şi vor purta blugi. Îmi aduc şi acum cu emoţie aminte, imediat după 90, cum trăgeam de părinţi să mergem la iarmaroc să îmi cumpăr blugi de firmă, blugi groşi, blugi de culoarea cerului spălăcit, blugi cu ţinte, blugi cu tăieturi…Îmi aduc aminte când mă întreceam cu ai mei colegi de generaţie care e mai nebun şi care îşi taie blugii mai rău, îi bagă în clor să le facă pete şi alte nebunii pentru că în anii tinereţii mele, dragii moşului, nu existau magazine online şi nici offline.

Acum, când mă gândesc la copilăria mea, la şansele pierdute, am emoţii şi lacrimi în ochi de bucurie că în sfârşit am şansa să am nişte blugi de blogger de la un SUPERJEANS store. Am intrat pe site şi m-a lovit revelaţia copilăriei. Am găsit o pereche de blugi pe care mi-am dorit-o din clasa a-VII-a şi pe care am transformat-o eu din produse autohtone. Îmi aduc şi acum aminte de o pereche de blugi cumpărată din BIG Câmpulung Muscel şi pe care am tratat-o cu clor ca să o deschid la genunchi şi la buzunare. Astăzi, când mă regăsesc mai curând în generaţia 30 decât în generaţia 18, mi-am găsit în sfârşit perechea de blugi mult visată şi o las aici să o vedeţi şi voi.

Vorbesc de un LEVI,S GLOBAL CLASSIC, croit parcă pentru un blogger ca mine, făcut pentru aventură, spirit de Karaoke şi petreceri nebune. Eu mi-am găsit perechea! Voi!???

P.S.: Pentru inspiraţie, o piesă de senzaţie

0 gânduri despre „PRESAINBLUGI te vrea în blugi, SUPERJEANS Blugi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.