Fără categorie

PRESAinBLUGI si Intercomfilm Distribution te trimit la PIXELS. Concurs cu 3 invitatii DUBLE. Vino sa le iei!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

pixels_foto2

UPDATE: Cei trei castigatori cu invitatii duble la Pixels in perioada 27.07-30.07.2015 sunt: georgiana, daniel si roxana. Astept datele complete si numar telefon pentru validarea premiilor pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com

Jocurile video din anii 80 ajung pe marile ecrane din 27 iulie – PAC-MAN, Centipede și Space Invaders sunt acum războinici digitali în Pixels: O aventură digitală.  Filmul e produs de Happy Madison şi 1492 Pictures.

La cârma filmului Pixels a fost invitat Chris Columbus, care a contribuit la definirea filmelor din anii 1980, scriind scenarii cum ar fi Gremlins sau The Goonies, regizând apoi comedii clasice cum ar fi Home Alone sau Mrs. Doubtfire, şi ajutând la lansarea unor francize de mare succes cu efecte speciale, cum ar fi Harry Potter, Percy Jackson, sau Night at the Museum.

Pixels aduce pe marile ecrane personaje îndrăgite ale jocurilor ce au făcut istorie în anii ‘80: PAC-MAN™, Donkey Kong™, Centipede®, Galaga™, Frogger, Q*bert™, sau Space Invaders™.

Acest film n-ar fi posibil fără eroii legendari ai anilor ‘80 – ei sunt la fel de importanţi pentru film ca şi rolurile pe care le interpretează actorii. A fost extrem de impresionant să vedem că totul se potriveşte exact aşa cum am plănuit. În Pixels, noi am vrut să facem ceva ce nu s-a mai văzut până acum. Când aceste personaje din jocurile video prind viaţă, ele sunt reprezentate în aşa fel încât li se văd pixelii şi au o aură luminoasă din interior, care se mişcă încontinuu. Este de fapt o versiune tri-dimensională a jocurilor de 8-biţi pe care le puteai vedea afişate pe ecranul calculatorului, în sălile de jocuri”, spune Chris Columbus, regizorul filmului.

pixels_afis

Când erau copii, în anii 1980, Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff şi Eddie “The Fire Blaster” Plant au salvat lumea de mii de ori – în jocurile video de 25 de cenţi bucata. Acum, ei o vor face cu adevărat. În Pixels, atunci când extratereştrii intergalactici descoperă nişte jocuri video clasice şi le iau drept o declaraţie de război, ei atacă Pământul după modelul prezentat în chiar aceste jocuri. Acum, preşedintele Cooper trebuie să-şi cheme în ajutor foştii prieteni din sălile de jocuri pentru a salva lumea de PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, sau Space Invaders™.

Columbia Pictures prezintă în asociere cu LStar Capital şi China Film Co., Ltd., filmul Pixels, o producţie a Happy Madison / 1492 Pictures, în colaborare cu Film Croppers Entertainment. În România, filmul este distribuit de InterComFilm Distribution și pote fi urmărit în toate cinematografele din toată țara, atât în variant 2D cât și în variant 3D din 24 iulie.

Violet Van Patten (Michelle Monaghan), Sam Brenner (Adam Sandler), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) and Eddie Plant (Peter Dinklage) in Columbia Pictures' PIXELS.
Violet Van Patten (Michelle Monaghan), Sam Brenner (Adam Sandler), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) and Eddie Plant (Peter Dinklage) in Columbia Pictures’ PIXELS.

0 gânduri despre „PRESAinBLUGI si Intercomfilm Distribution te trimit la PIXELS. Concurs cu 3 invitatii DUBLE. Vino sa le iei!”

  1. Tank 1990!!..sa-l joci pe internet nu este la fel cum l-ai avea la tine in televizor,in varianta in care il stim de cand eram copii si jucam jocuri pe televizor

  2. Tank 1990!!..sa-l joci pe internet nu este la fel cum l-ai avea la tine in televizor,in varianta in care il stim de cand eram copii si jucam jocuri pe televizor

  3. Mario si Tank …dar prin 92 cred jucam un joc de tenis pe un televizor alb negru …avea doua liniute pe post de palete si auzeam sunetul acela de la minge …foarte tare…sper sa-l regasesc undeva intr-un muzeu al jocurilor la un moment dat 🙂

  4. primul meu joc pe o consola a fost footbal pe ecranul televizorului nei care mi a fascinat tineretea la momentul respectiv care ma facea sa intru in esenta sa nu conta cat stateam uitam sa mai ies ma cuprindea mult atmosfera creata care ma imbogatea accesibil si inepuizabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *