Fără categorie

Presainblugi se da international si a facut KARAOKE la Roma!

Spread the love

Acest post este un teaser. Nu e o poveste, articol, interviu, jurnal de bord. E un teaser pentru ca in perioada urmatoare vor veni mai multe povesti de calatorie despre Roma, plaja Ostia, Vatican, Coloseum, Pantheon,  Piata NaVONA, Campo di Fiore, Villa Borguesa, biciclete in Italia si multe alte surprize.

Multumesc eSky pentru serviciile oferite si Radio Romania Actualitati pentru suportul oferit atat in tara cat si in Italia prin prezenta Elenei Postelnicu.

Franturi dintr-o aventura atemporala

Totul este copleșitor. Tot ceea ce vezi în jur. Peste tot ești înconjurat de istorie, de legendă. Nu ai cum să te plictisești de acest oraș. Pe unde te plimbi găsești ceva de fotografiat. Ceva de admirat” spune plin de entuziasm Bogdan Daradan.

Chiar din prima zi, de dimineață, tinerii au vrut să guste pizza „de la ea de acasă” și au fost încântați de „gustul deosebit”, dar și de faptul că vânzătoarea era româncă. „Am rămas plăcut surprins. Dincolo de ceea ce se speculează în Romania despre românii din Diaspora, dincolo de tabloul în care sunt ei prezentați, doar în partea negativă, cred că realitatea este undeva la mijloc și că așa cum sunt oameni buni și oameni răi în România, așa sunt peste tot și nu trebuie să generalizăm. Chiar mi-a făcut plăcere să întâlnesc această româncă cu care am vorbit și care chiar era încântată să ne cunoască și să ne servească” precizează Bogdan.

Restul reportajului aici 

P.S.: Titlul are legatura cu ROMA pentru ca…da, am facut un pic de karaoke si la Roma 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.