Fără categorie

Presainblugi partener media CITY FOREST, evenimentul smart Urban pe care n-ai voie sa-l ratezi

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Afiș

Datorita unei colege extraordinare si foarte implicata in zona de PR si marketing – Cristina Stan, am ajuns sa fiu partener media pentru un eveniment care vrea sa fie TOP of Mind atunci cand vobim de smart shopping, smart connection, smart choice.

Concret, locuitorii municipiului București sunt invitați să descopere si sa se redescopere.

City Forest este un concept care s-a născut din dorința de a evada, de a fugi de zgomot, într-un cadru natural, accesibil bucureștenilor.

PERIOADA -7 și 8 Mai 2016 City Forest, o experiență unicat în București. Afla de ce!

zid_digi_66025600

➡ CONTEXT

De la an la an, oraşul se umple de betoane şi autorităţile ignoră nevoia fireasca de a fi înconjuraţi de spaţii verzi. Așa că evenimentul City Forest isi propune un lucru simplu – „cucerirea” a cât mai multe spații verzi și transformarea lor în spații de relaxare.

Primele cinci ediții au creat o comunitate care să se dezvolte prin artă și muzică, prin conexiune cu natura, prin activități recreative menite să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber în inima orașului, la Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, Nr. 46.

Ediția Mai 2016 pregătește ateliere de dezvoltare personală, parenting, stil vestimentar, activități pentru copii și concerte. Și pentru că shopping-ul are rol terapeutic, pe parcursul celor două zile organizăm un târg de fashion în cadrul căruia invităm producătorii români să ia parte în calitate de expozanți.

CITY FOREST

Înscrierile se fac la: contact@cityforest.ro sau la 0735522851- organizator Livia Tudorache.

➡ Casa Universitarilor

Când veți trece pragul Casei Universitarilor, veți găsi un loc în care natura nu a fost influenţată de ritmul dezvoltării urbane. Aici veți petrece un weekend relaxat, printre oameni care iubesc aerul curat şi mersul desculţ prin iarbă. Aduceţi şi o pătură să vă bucuraţi de iarba verde, de restul de ocupăm noi.

Partenerii media ai evenimentului: TheTrends.ro, Business Woman, Kreatoria.ro, Zile și Nopți, ÎnOras.ro, 24Fun, Salon TV, Fashion8.ro, Țărăncuța Urbană, Știricim.ro, PresaInBlugi. 

Sponsori: AVON, HARIBO.

Vă aşteptăm în pădurea urbană, alternativa modernă de weekend!

#Entertainment #Shopping #NatureConnection

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.