Fără categorie

Presainblugi in toateBlogurile.ro! Veniti si voi si puteti castiga publicitate de 250 de euro GRATIS!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

De ceva timp presainblugi este prezenta in portalul de bloguri toateBlogurile.ro. De ce am ales aceasta asociere? Pentru ca pe portalul toateBlogurile sunt intr-adevar toate blogurile care conteaza. Bloguri inteligente, bloguri unice, bloguri funny, bloguri sincere, fara semizei, fara zei, fara fitze web 2.0, fara pozitionari subiective, fara SATI. E o lume la fel de colorata precum Second Life sau Facebook, e un Univers divers si relaxant. Activarea e simpla iar beneficiile sunt multiple. Iar daca vrei si putin PR, cu doar 3 Euro ai parte si de ceva promovare.

Dar daca cele afirmate mai sus nu sunt suficiente ca sa va determine sa aveti un cont pe toateBlogurile.ro, va las cateva randuri     dintr-un concurs care merita atentia voastra, concurs unde puteti castiga publicitate gratuita de 250 de EURO. Succes!

„Deoarece platforma www.tb.ro incepe sa prinda contur si urmeaza sa lansam si alte proiecte conexe, ne dorim un feedback din partea voastra, a bloggerilor pentru care am dezvoltat aceasta platforma. Vrem sa aflam cum vedeti voi acest portal si ce alte imbunatatiri credeti ca am putea sa-i aducem. Campania face parte dintr-un proiect mai amplu de prezentare ce ne va ajuta sa crestem si sa imbunatatim platforma tB.ro. Travel Society va trimite sms-ul de 3 euro (promovare cu banner in sidebar dreapta) pentru blogul pe care ai scris articolul. Articolul ce va aduna, pe blog, cele mai multe comentarii* va aduce blogului si 3 luni de reclama gratuita in portal. Concursul se desfasoara intre 19.05. 2011 si 19.06.2011. Blogul care va castiga cele 3 luni de reclama gratuita va fi anuntat pe 20.06.2011″ DETALII AICI!

0 gânduri despre „Presainblugi in toateBlogurile.ro! Veniti si voi si puteti castiga publicitate de 250 de euro GRATIS!”

  1. Puteti incerca si http://megablog.ro care este un site in acelasi gen dar la inceput de cariera. Pe mine ma ajuta totusi ca primesc un backlink moca si rapid dar in viitor sper sa se aglomereze mai tare siteul. Au si un cod de buton cu care poti posta direct din site-ul tau fara sa mai fie nevoie sa faci treaba asta manual….pare ok si destul de profesionist dar mai au ceva de lucru la el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *