Fără categorie

Presa in blugi goes Minions

Spread the love

minioni

Mda, ce poate fi mai placut decat sa vezi ca celebrele pastilute galbene de TIC-TAC cu ochii supradimensionati si guri imense trec pe #presainblugi.

Nu e o gluma, dar minionii din „Despicable ME” trec pe denim. Cum ajung sa poarte trei dintre cei mai amuzanti minioni salopete de blugi si ce aventuri mai fac ei, in urmatoarele randuri 🙂

➡ Minionii au aparut cu mult inaintea dinozaurilor

Proiectia „MInionii 2015 e o animatie plina de umor, de la primul cadru la ultimul generic. Intelegem si noi, in sfarsit, cum au aparut pe planeta, ce cauta, cum de iubesc bananele si de ce vorbesc atat de haios si ciudat.

Intelegem de unde pasiunea lor nebuna de a se asocia cu ticalosii planetei si trecem prin toate epocile Pamantului pana ne oprim la anul 1968, cu mult inainte de Despicable Me.

Povestea incepe cand minionii raman fara ticalos si incep sa se prelinga asa galbeni cum ii stiti precum berea pe tricou 🙂

minioni

Foto: Lorena Maria

De nicaieri se ridica minionul lunguiet precum castravetele din gradina pe nume Kevin si acesta vine cu un plan! Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob vor pleca intr-o aventura in spatiu si timp ca sa gaseasca cel mai mare ticalos.

Cei trei ajung intr-un final la New York si de aici pana la primul stăpân  ticalos a fost doar un pas – Scarlet Overkill, prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii vor călători din înghețata Antarctică până în New Yorkul din anii 60 si ajung în Londra zilelor noastre.

Dintre cei trei poznasi, cel mai mult mi-a placut Stuart. E REBEL, e rocker, si canta intr-un mare fel la Ukelele.

Ce se va intampla la Londra, cum ajung ei sa fie alergati, haituiti, aplaudati, glorificati, si, intr-un final, alergati, cautati veti vedea singuri in cinema din 10 iulie.

Proiectie distribuita de RO IMAGE.

0 gânduri despre „Presa in blugi goes Minions”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *