Fără categorie

Presa in blugi a ales sa cante LA, LA, LA, LA cu LALLA

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Lalla alias Laura Rosca este o ardeleanca plina de talent de doar 26 de ani! Iubeste muzica, aventurile culinare si tot ceea ce exprima frumosul. Cel mai important proiect la care lucreaza este colaborarea cu baietii de la DeepsideDeejays in Studiourile Metropolitan Records!

Dar sa vedem cum a inceput totul…

Cand si de ce ai facut trecerea de la Mc/Dj la muzica si proiecte muzicale?

Dupa o perioada de mai bine de 5 ani de MC, am hotarat ca este timpul sa-mi dezvolt pasiunea de a fi DJ. Si, in acelasi timp fac cover-uri si piese proprii pentru LALLA. Este mai mult o imbinare intre DJ, MC si cantat, decat o trecere dintr-o parte in alta! Imi place mult tot ce fac si n-as vrea, momentan, sa ma limitez la un singur lucru. Si in viitor, cred ca ma voi concentra mai mult pe partea de DJ cu productii proprii!

Ai fost vreodata tentata sa_ti mixezi propriile piese?

Sunt foarte multumita de feedback-ul pozitiv primit pentru piesa „Season of Love”, care se bucura de doua remix-uri oficiale, unul compus de Curly Boy, celalalt de un Dj rus, Astero. Iar eu le pun cu drag in club, alaturi de piesa originala.

Cum a inceput povestea cu muzica? Te-a gasit ea pe tine sau tu ai gasit-o pe ea?

Povestea mea cu muzica este una de dragoste, care a inceput, zic eu, inainte sa ma nasc! Am mostenit genele dependentei de muzica de la ambii parinti si stiu ca este o pasiune care va fi cu mine pana la final.

Ce pregatesti pentru urmatoarele luni?

Pentru perioada imediat urmatoare, pregatesc impreuna cu echipa mea, o piesa noua si un videoclip fain! Asadar veti fi incantati atat auditiv, cat si vizual de o piesa care, cred eu ca se va face simtita!

Un mesaj pentru cititorii tai

Salut toti cititorii nostri, pe care ii astept cu un LIKE pe pagina mea de Facebook LALLA, unde au ocazia sa fie la curent cu toate noutatile!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.