Fără categorie

Poze subacvatice, Boost de adrenalina si alte zeci de motive sa nu ratezi DIVERTILAND in acest weekend

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Salutare „summer people”. Cand v-am spus in urma cu doua saptamani ca o sa mai ajung la Divertiland nu a fost o vorba in vant, sau in…apa.

FB_IMG_1471083116760

Poze subacvatice, topogane albastre in tandem si valuri de spuma ca pe tarmul Atlanticului la piscina cu valuri.

FB_IMG_1471082978642

Si asta nu e tot. Ultima oara am trait la maxim senzatia de adrenalina in momentul in care mi-a inundat corpul un val de apa rece dupa ce, cu cateva secunde in urma „cadeam in gol” de pe topoganul verde.

FB_IMG_1471082970853

Dar surprizele nu se opresc aici!. La 4 ani de la inaugurare, Divertiland te provoaca la cel mai fresh Treaseure Hunt. Nu vei cauta pokemoni dar vei putea castiga unul dintre cele 4 abonamente pe viata. Detaliile in continuare!

Pe scurt, in zilele de 13, 14 si 15 august la Divertiland vei gasi: concursuri, workshop-uri, muzică bună, Dj, paradă și nelipsita Spuma Party – deja binecunoscuta atracție a parcului.

FB_IMG_1471082936434

Cea mai mare provocare va fi însă, Treasure Hunt – MAREA CAUTARE DE COMORI, organizată în incinta parcului.

Care este miza? Luni, 15 august, 4 INVITATII PE VIATA la Divertiland Water Park.

FB_IMG_1471082964063
Printre cele mai interesante ateliere creative, de care se vor bucura atât cei mari cât și cei mici, se numără: codițe împletite- stil hippie, atelier de moriști, ”petus inventus”(cum putem recicla o sticlă de plastic transformând-o într-un pește sau obiect decorativ).

În fiecare din cele trei zile, o paradă de dansatori talentați, va face turul parcului și veți putea dansa și cânta alături de ei imnul Divertiland 2016.

Și pentru ca petrecerea să fie animată la maxim cu energie pozitivă, avem nevoie de un MC. Pentru așa o aniversare a fost ales cel mai bun.

Master of Ceremony, George Vintila (PRO FM), cea mai bună voce de radio va fi prezentă pe scena Divertiland Water Park de la piscina cu valuri.

FB_IMG_1471082943764

➡ Despre Divertiland

Amplasat în zona Militari, Divertiland Water Park este cel mai mare parc de distracții în aer liber din București, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, prima piscină cu valuri din București, o piscină olimpică pentru adulți, cea mai mare plajă cu nisip din București, singurul lazy river din oraș, peste 850 de locuri de parcare, 11 restaurante, 5 baruri, pavilioane acoperite și zone speciale pentru copii.

La toate acestea adăugându-se peste 40 de salvamari certificați și o întreagă echipa ce asigură securitatea clienților în parc.

Deschis la jumătatea sezonului estival din 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria divertismentului. În următorii ani, în urma unor investiții continue în facilități de distracție în aer liber, dar și acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinație de entertainment pentru Europa de Sud-Est.

Transportul public spre Divertiland este asigurat prin intermediul trenurilor CFR și prin microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Poze subacvatice, Boost de adrenalina si alte zeci de motive sa nu ratezi DIVERTILAND in acest weekend”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.