Fără categorie

Ponturi despre cum sa-ti alegi cea mai buna masina second hand

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Our Score

O sa treaca si anul asta si o sa vrei in anul nou ceva nou. Si daca n-ai bani sa-ti cumperi o masina la prima cheie, dintr-un showroom sau o reprezentanta, te vei gandi cu siguranta la un automobil second hand. Acum ramane intrebarea? Ce masina sa aleg? Ce marca?

Ce ai zice daca ti-as propune modelul Opel Insignia SEDAN?

<alt> opel insignia

De ce sa alegi un Opel Insignia? O sa iti  ofer suficiente argumente, iar dupa ce te conving, o sa te ajut sa-l personalizezi singur, mai ales daca esti pasionat de activitati DIY.

➡ Daca vrei eleganta, spui OPEL INSIGNIA SEDAN

opel_insignia_exterior_170x73_ins155_e02_098

În partea din faţă, grila radiatorului este mai bine definită, iar elementele cromate sunt puţin mai pronunţate. Farurile sunt mai stilate, la fel ca şi proiectoarele de ceaţă montate jos. Insignia. Este modern şi elegant.

Stilul fluid modern, subliniat de detaliile atrăgătoare precum profilul sculptat al farurilor, luminile spate cu LED-uri, luminile diurne cu motivul aripii și benzile de protecție laterale cu motivul „tăișului” specifice mărcii Opel păstrează modelul Insignia proaspăt.

Aerodinamica remarcabilă, postura lată și proporțiile clasice contribuie la crearea unui design atrăgător unic. Acestea asigură, de asemenea, o liniște interioară, o ținută de drum excelentă și un spațiu generos.

opel_insignia_interior_design_384x216_ins14_i01_013

Deschide portiera oricărui autovehicul Insignia şi vei sesiza imediat calitatea şi caracteristicile de design. Observă cum panoul de instrumente caracteristic sub formă de aripă alunecă spre panourile portierelor şi ce atmosferă intimă şi bine organizată creează. Acelaşi lucru este valabil şi pentru spaţiul de depozitare.

Remarcă modul în care tehnologiile moderne, cum ar fi centrul de informații pentru șofer şi ecranele de 8 inch, ecranul tactil montat jos, comenzile de pe volan, tastatura tactilă şi multe altele sunt adaptate perfect calităţilor tradiţionale…

opel_insignia_drive_interior_384x216_ins15_i03_116

➡ Daca masina second hand ai, cum sa o vopsesti mai bine?

Cand vorbim de o masina second hand, inainte de a o vopsi autodidact, trebuie sa verifici inainte de toate ca tabla de pe automobil sa fie indreptata si chituita. Cat de mult crezi tu ca a avut grija fostul proprietar de automobil, sunt sanse de cel putin 99% sa gasesti pe tabla prin locuri mai putin accesibile pete de rugina sau diferite mici zgarieturi sau imperfectiuni, chiar si in zone imperceptibile de la mica distanta.

Si asta nu e tot. Indiferent de echipamentul folosit pentru polisare, slefuire si finisare, ai grija sa faci sistemic operatiunile. Nu incepe din prima cu granulatia cea mai fina ca strici atat abrazivul cat si tabla. Incepe de la 100-120 si mergi pana la 1000-1200, in functie de echipamentul folosit, daca vorbim de scula electrica cu excentric sau orbital.

Apoi, daca ai terminat cu polisatul, foloseste un grund de calitate. Degeaba investesti in vopsea daca alegi un grund ieftin sau care sta in ambalaj de luni bune. Exista riscul sa apara reactii nedorite intre grund si vopsea si sa te trezesti cu tot felul de umflaturi sau gauri si noul tau look al masinii sa nu fie cel dorit.

Sper ca te-am putut ajuta si sper sa ne revedem curand!

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *