Fără categorie

POINT BREAK – Pentru ca nu exista bariere atunci cand respiri libertate amestecata cu adrenalina

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Point Break– testează-ți limitele alături de Utah. Johnny Utah (Luke Bracey) este un motociclist profesionist, care pleacă pe un traseu dificil alături de prietenul său, Jeff, ca să filmeze o reclamă pentru un sponsor.

point-break-356259l-1600x1200-n-61f11cbc

Peste ani, renunță la a mai practica acest sport și decide să se înroleze în FBI. Se infiltrează într-o gașcă de infractori formată din sportivi de elită însetați de adrenalină, condusă de Bodhi (Edgar Ramirez). Acesti dependenti de adrenalina condusi de Bodhi practică orice, de la skydiving, snowboarding, surf pe valuri de 25 de metri, până la wingsuit flying.

point-break-621234l-1600x1200-n-9d6d1e99

Utah se alătură lor (sub acoperire) din dorința de a le demonstra vinovăția. Așa o cunoaște și pe Samsara (Teresa Palmer), dar și pe ceilalți făptași. Utah descoperă că cei patru își doresc cu ardoare să îndeplinească„Încercările lui Ozaki”– 8 încercări extreme-. Legenda spune că cine reușește să îndeplinească toate cele opt încercări, va ajunge la nirvana.

Agentul pleacă în Franța, unde are loc o furtună cu valuri de peste 25 de metri, pentru a-i prinde în timp ce încearcă să îndeplinească provocarea numărul 4. Utah eșuează, dar le câștigă simpatia.  Bodhi îl ia pe Utah sub aripa lui și îi testează încrederea cu următoarea încercare: wingsuit flying din munții Alpi.  

„Trebuie să oferim mai mult decât primim dacă vrem să nu distrugem planeta care ne ține în viață.”

Modul în care cei patru aleg să răsplătească natura pentru ce ea oferă oamenilor este … neobișnuit! Vezi continuarea în cinema, din 1 ianuarie 2016.

Un film care te ține atent până la final, un 3D excepțional, plin de adrenalină. Un mix de sporturi extreme care-ți va face inima să bată continuu.

Point Break reprezintă un remake după filmul Point Break din 1991, cu Patrick Swayze și Keanu Reeves în rolurile principale. Point Break a fost filmat pe patru continente: America de Nord, America de Sud, Europa și Asia.

Distribuit în Romania de Ro Image 2000 . Nu-l rata, din 1 ianuarie 2016 în cinema!

Recenzie scrisa de IOANA BIBITA

➡ Un trailer care iti taie rasuflarea

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.