Fără categorie

PIPERA – new style, new dimension of shopping

Spread the love

Pe 10 septembrie a avut loc inaugurarea mult asteptatului centru comercial Pipera Plaza – un nou proiect marca Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora – dedicat comunitatii din zona Pipera.

Pipera Plaza a adus pe piața din România un concept autentic, o combinație între strip mall și galerie comercială, ceea ce a atras interesul a numeroase branduri romanesti si internaționale.

Sportisimo deschide prima locatie din Romania in Pipera Plaza, Starbucks si Lidl inaugureaza in cadrul acestui proiect cele mai mare locatii din Romania, iar TipTop lanseaza un concept nou, in stil frantuzesc, adaptat cerintelor pietei. De asemenea, PetMag deschide prima locatie de peste 400mp din cadrul retelei de magazine, pentru a intregi tenant mix-ul si pentru a raspunde cerintei de pet shop cu tot ce este nevoie pentru membrul patruped al familiei.

Din luna septembrie, Lidl, Old Barber Shop, Wine Republic, CTS Corner, Cataleya, Flormar, 5asec, Sensiblu, ZOOT, dm, Takko Fashion, Pepco, Starbucks, SaladBox, Dinner Food, Pizza Bonita, Petit Gaulois, Soup-Up, Uncle John by Old Brick Pub, Tip Top si 5togo își așteaptă clienții în noul strip mall din Pipera, iar din luna noiembrie, brandurile JYSK, Sportisimo, PetMag concept store si Deichmann se alătură și ele proiectului Pipera Plaza.

Pipera Plaza este un concept apropiat shopper-ilor, este “vecinul prietenos” pe care si-l doreste orice familie. Totodata, Pipera Plaza este catalizatorul a tot ceea ce se intampla in perimetrul zonei Pipera, fiind spatiul ideal in care iti poti petrece timpul liber.

“Ne dorim sa fim apropiati atat de shopperii nostri, cat si de partenerii nostri, sa ajungem sa ne cunoastem foarte bine, sa ajungem o familie. Nu intamplator conceptul Pipera Plaza este de “Friendly Neighbour”. In viitor intentia noastra este de a organiza evenimente de weekend. Vom organiza petreceri de cooking, evenimente sportive pentru copii si familiile din cartier, cum ar fi street basket sau concurs de biciclete”, dezvaluie Marius Ivan, co-owner Pipera Plaza.

Noul proiect comercial din Pipera este dedicat si apropiat clientilor – familii tinere, prieteni, angajati, vizitatori – si vine in sprijinul acestora cu o gama diversificata de magazine de unde isi pot face cumparaturile pentru acasa, cu un concept atragator de Food Court: o combinatie reusita intre fastfood-ul traditional, pizza, libanez, bistro frantuzesc, burgers, salate si cafenea si bineinteles, cu evenimente speciale pentru entertainment. Asadar, din luna septembrie, Pipera Plaza devine liantul social in ceea ce priveste comunitatea din zona Pipera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.