Fără categorie

Philips Says – Baby, let me UPGRADE U!

Spread the love

Tehnologia evoluează rapid în toate domeniile, în fiecare moment fiind lansate gadget-uri cu noi funcții, și mai utile, și mai interesante. Dar ce faceți când noile gadget-uri nu sunt compatile cu sistemele vechi și vă împiedică să vă bucurați de toate funcționalitățile lor?

Adaptor Bluetooth Philips AEA2700 - foto 1

Gibson Innovations vă oferă o soluție care rezolvă problema conectivității wireless dintre dispozitive: adaptorul Bluetooth Philips AEA2700. Acesta se conectează la aproape orice sistem audio Hi-Fi sau de PC prin intermediul unor conectori RCA sau a unui jack de 3,5 mm și îl transformă într-unul wireless, care poate recepționa muzica de la dispozitive mobile cu Bluetooth activat. De asemenea, se poate conecta la sistemul audio și prin intermediul unui conector digital coaxial sau al unuia optic.

Adaptorul Philips poate lucra concomitent cu până la trei dispozitive mobile diferite (smartphone, tabletă sau alte echipamente cu Bluetooth). Pentru o conectare cât mai ușoară cu dispozitivul mobil, adaptorul Philips dispune și de tehnologie NFC.

Dacă doriți să ascultați o melodie de pe un dispozitiv diferit față de cel de pe care este redată în momentul respectiv, tot ce trebuie să faceți este să apăsați tasta play. Sunetul oferit este la calitatea audio cu care Philips v-a obișnuit, puternic și cu o claritate excepțională, pentru că adaptorul este dotat cu tehnologia wireless Bluetooth ® (aptX® și AAC) de înaltă fidelitate. Are o rază de acoperire de până în 10 metri. În plus, este compact și elegant, integrându-se cu ușurință în orice decor. Gama de adaptoare Bluetooth conține și modelul AEA2000.

Un alt produs interesant și util marca Philips este dispozitivul portabil WeCall AECS7000E, care vă permite să organizați conferințe telefonice oriunde: la birou, acasă sau în călătorii. Vă oferă o conexiune neîntreruptă prin sincronizare automată cu smartphone-uri, calculatoare și laptopuri compatibile Bluetooth, cu o rază de acoperire de până la 10 metri. De asemenea, are și USB pentru conectarea la computere sau laptopuri.

Adaptor Bluetooth Philips AEA2000 - foto 1

Cele patru microfoane omnidirecţionale permit recepţionarea vocii la 360 de grade de la o distanţă de până la cinci metri, pentru o comunicare clară şi naturală, fără a ridica tonul sau a vă apleca peste boxă, chiar şi în medii zgomotoase.

Pentru smartphone-uri, aplicaţia WeCall pentru Android și iOS gestionează numerele de apelare pentru conferinţe telefonice şi poate să introducă coduri de acces direct din calendar.

Funcțiile avansate de eliminare a zgomotelor de fundal și suprimare a ecoului vă permit să purtați conversații cu un sunet clar. Boxa de 5 cm cu magneți din neodim este perfectă atât pentru ascultarea vocilor în timpul teleconferințelor, cât și pentru redarea muzicii de pe smartphone.
Poate fi utilizat fără probleme și în condiții de portabilitate datorită acumulatorului intern cu o autonomie de până la 8 ore.

Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul:
· Adaptor Bluetooth Philips AEA2700/12 – 229 RON
· Adaptor Bluetooth Philips AEA2000/12 – 139 RON
· Dispozitiv portabil Philips WeCall AECS7000E/00 – 539 RON

Si, in final, ceva cu mesaj subliminal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.