Fără categorie

PGL Winter Tavern Tales vine la DreamHack Cluj-Napoca 2015

Spread the love

După succesul turneului de Hearthstone, Sping Tavern Tales, desfășurat în primăvară, la DreamHack București 2015, PGL invită cei mai buni jucători din lume în inima Transilvaniei, la turneul Winter Tavern Tales 2015, care va avea loc la DreamHack Cluj-Napoca.

DREAM HACK 2015

Turneul de Hearthstone va avea loc între 29 octombrie și 1 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj- cea mai mare și modernă sală din România. În cadrul acestei competiții, numeroși jucători de top se vor confrunta pentru premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Asemenea turneului precedent, PGL Winter Tavern Tales 2015 se va adresa, atât jucătorilor profesioniști, cât și amatorilor, punând la dispoziția lor 128 de locuri de participanți. Oricine dorește se poate alătura distracției cumpărând biletele de jucător Tavern Tales pe shop.computergames.ro. Biletul garantează un loc în turneu, iar participanții vor trebui să fie în cea mai bună formă pentru a putea răspunde provocării!

Premiile de 25.000 de dolari vor fi distribuite astfel:
Locul I- 10.000 de dolari
Locul II- 5.000 de dolari
Locul III și IV- 3.000 de dolari
Locurile V-VIII- 1.000 de dolari

Transmisiunea în limba engleză va putea fi urmarită pe Twitch.tv/pgl_hs, comentariul fiind oferit de veteranii jocului Hearthstone, Marcin “Gnimsh” Filipowicz și Sebastian “Forsen” Fors.

Meciurile PGL Winter Tavern Tales 2015 se for juca în format Conquest. Participanții vor parcurge grupe multiple GSL înaintea fazelor eliminatorii de single-elimination care începe sferturile de finală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.