Atelier de Idei

Petrecere pentru copii cu de toate si multa culoare

Spread the love

Se apropie ziua celui mic si vrei sa ii oferi o petrecere de neuitat. Poti sa schimbi locul de desfasurare si sa nu ii duci pe micuti la un restaurant sau sa ii inviti acasa, unde dezordinea va fi garantata si va trebui sa mai faci si curat dupa. Astazi sunt destule firme care organizeaza petreceri copii, in cadrul carora cei mici pot sa se distreze, sa invete sa gateasca, sa afle cat ceva din istoria bucatariilor celebre si a preparatelor celor mai delicioase. Distractia se va combina in cel mai placut mod cu tehnologia inovatoare, micutii vor gusta din cele mai tari preparate, vor invata cum se folosesc si condimentele si care e rostul lor, ingredientele dulci vor fi cu siguranta pe placul lor.

In mai bine de trei ore copiii pot sa ia lectii gatit de la chefi, de la bucatari cu multa experienta care stiu cum sa ii atraga pe micuti si cum sa ii determine sa se implice mai mult in procesul creativ regasit in bucatarie. Toate aceste petreceri copii sunt organizate in spatii de joaca speciale, cu baloane si multe suprize, personalul calificat va vea grija ca nimeni sa nu se plictiseasca si fiecare dintre cele cateva lectii gatit de la chefi sa fie cat mai interactive si interesante pentru ei.

Experienta este personalizata pentru fiecare grup de copii, se vor gati trei feluri de mancare, vor exista si mici spectacole si prezentarea „operelor de arta” facute de micuti, cu propriile manute. Muzica, intrebarile si concursurile interactive, iata ingredientele care vor transforma o zi banala de nastere intr-una cu adevarat deosebita.

Petrecerea copiilor va putea fi urmarita si de parinti, care vor avea un spatiu special amenajat, unde sa stea si sa se odihneasca, dar se pot implica si ei in activitati, spre deliciul celor mici. Per total cel mic va avea o zi de nastere pe care nu o va uita prea curand, iar tu, ca parinte, poti rasufla usurat pentru ca nu mai ai de supravegheat atatia copii si de facut si curatenie, peste toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.