pexels-photo-1687045
Social

Perioada cadourilor vine cu un plus de originalitate

Spread the love

Femeile sunt vigilente când vine vorba de perioada cadourilor. Analizează în detaliu orice dar pe care îl primesc și pot fi foarte critice, deși nu îți vor arăta. Făcut din inimă, personalizat pentru ea, un cadou perfect este semnul unei legături puternice.

De aceea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îți venim în ajutor cu idei cadouri de Craciun pentru ea.

  1. Ore de relaxare și de spa

Nu vei da greș niciodată cu o ședință spa pentru iubita, soția, sora, chiar și pentru mama ta, în zilele reci de iarnă. Oasele amorțesc, durerea de spate este mai apăsătoare decât în mod normal, iar o vizită cadou la un salon spa este o binecuvântare pentru corp. De altfel, este dovedit că destinderea prin mesaj, uleiuri orientale miraculoase, duce la creșterea serotoninei.

  1. Vacanțe, drumeții și sejururi spontane

Dacă ești în pană de timp și ți-ai amintit pe ultima sută de metri de persoana iubită, ia-ți concediu! Acum este momentul perfect pentru o escapadă în doi pe meleagurile românești, fix în inima munților. O femeie mereu o să adore momentele private cu tine, timpul acordat ei și prezența ta.

  1. Sculptură, pictură și frumuseți manuale

Iubita ta este o persoană însetată de splendoarea operelor de artă, dar nu îi ies niciodată precum se așteaptă? O poți surprinde în pragul sărbătorilor cu niște cursuri în detaliu în lumea artelor și a confecțiilor manuale. De la artă la sculptură, până la iscusirea și farmecul dat materialelor, experiența este ideală tuturor iubitorilor de artă.

  1. Dulciuri și plăceri gustative

Deși tuturor ne plac dulciurile într-un mod aparte, femeile au centrii plăcerii mult mai dezvoltați decât bărbații. Asocierea centrilor cu plăcerile culinare rezultă la crearea unui apogeu gustativ și, totodată,un tsunami emoțional. Ciocolata ocupă locul prim al listei cu alimente care oferă hormonul fericirii, iar acum este rândul tău să-ți faci iubita fericită. Apelează la un laborator de cofetărie cât mai curând și încântă-ți persoana dragă cu cel mai nevinovat viciu al ei – dulciurile.

De asemenea, un cadou pentru ea, natural și foarte clasic, este timpul acordat din viața de cuplu.

Indiferent de intenție, o recomandare este să alegi un cadou în care ești implicat. Vacanțele și city break-urile sunt cadourile cu care poți merge la sigur, fără să te temi că nu o să-i placă ceea ce îi dăruiești.

Pentru că o combinație între dragoste, timp și atmosfera sărbătorilor, duce de regulă către un cadou de calitate, plăcut și original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.