Fără categorie

Pentru toti tinerii cu dragoste de cultura! – 2011 Shakespeare School Essay Competition

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

De dragul vremurilor trecute, cand eram elev de liceu si jucam in trupa de teatru a Colegiului National Dinicu-Golescu, trupa unde mi-am dezvoltat abilitatile de comunicare, unde am jucat cu patos rolul lui Demetrius din Visul unei nopti de vara, aduc la cunostinta publicului tanar urmatoarele. Pe data de 7 februarie 2011 va avea loc cea de-a treia editie a concursului national de creaţie pentru copii si tineri2011 Shakespeare School Essay Competition, în limba engleză.

Evenimentul se va desfasura cu sprijinul Consiliului Britanic si al inspectoratelor scolare si asociatiilor de profesori pentru promovarea concursului in toata tara.

La această ediţie a concursului de eseuri marii câştigătorii vor beneficia de scoli de vară de limba engleza gratuite in Marea Britanie (la Cambridge si Oxford), în valoare de peste 1500 euro, dar si de alte surprize.

Va reamintim că editia de anul trecut a avut o amploare nationala si s-au colectat peste 3000 de eseuri de la tineri din toate scolile din tara.

In concluzie, 2011 Shakespeare School Essay Competition este sansa voastra sa demonstrati cat sunteti de buni!

0 gânduri despre „Pentru toti tinerii cu dragoste de cultura! – 2011 Shakespeare School Essay Competition”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *